LifeStyle

Sport urban in Parcul Tineretului

 Zăpadă adusă direct de la munte, snowboarderi de talie internaÅ£ională, competiÅ£ie, muzică ÅŸi multă adrenalină – toate acestea sunt propunerile SNICKERS® pentru sâmbătă, 16 decembrie 2006, când, în Parcul Tineretului din BucureÅŸti, începând cu ora 13.00, va avea loc un eveniment extraordinar de “Big Air”, parte a conceptului de sport urban, lansat de SNICKERS® în România.

“Big Air” este denumirea sub care sunt cunoscute în Europa concursurile de sărituri ale snowboarderilor profesionişti. Sâmbătă, la Bucureşti, concurenţii îşi vor arăta măiestria în săriturile spectaculoase tipice acestui sport, întrecându-se pentru premiile în valoare de 3000 de Euro.

Lansarea snowboarderilor conţine un element inedit, şi anume utilizarea ATV-urilor pentru a le asigura sportivilor elanul necesar săriturilor. Juriul va puncta, printre altele, înălţimea, calitatea aterizării, combinaţia de elemente din sărituri şi complexitatea acestora.

Este un fapt cunoscut că fanii snowboardingului sunt şi fani SNICKERS®. Pentru toţi, pe lângă spectacolul oferit de competiţia profesioniştilor, va avea loc un concurs de snowboard pe PlayStation, la care se poate înscrie oricine; câştigătorul pleacă acasă cu un echipament complet de snowboard.

Pe tot parcursul evenimentului, muzica va fi şi ea la mare înălţime căci SNICKERS® propune şi fondul muzical – un concert susţinut de DJ Bully, DJ Cosmo şi “E.M.I.L.” .

Concursul este organizat de SNICKERS® în colaborare cu H2O şi Primăria Sectorului 4. Parteneri media: Metropotam.ro, Revista Knox, Snowboard.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *