Evenimente

Sony Ericsson a fost desemnat telefonul mobil oficial al competiţiei FIFA World Cup 2010

Sony Ericsson,  un joint venture 50:50 realizat între companiile Sony (Partener oficial FIFA) şi Ericsson, anunţă desemnarea sa drept Sponsorul Oficial de Telefonie Mobilă al competiţiei 2010 FIFA World Cup.

„Suntem încântaţi de acest anunţ, de faptul că avem oportunitatea de a fi alături de fanii fotbalului din toată lumea şi că vom putea crea telefoane care le să ofere o experienţă specială. Sony Ericsson va folosi această sponsorizare pentru a oferi spectatorilor un grad mai larg de acces la competiţie” a declarat Lennard Hoornik, Vicepreşedinte Coporate şi Global Marketing Director la Sony Ericsson.

Sponsorizarea Sony Ericsson se va prelungi până la sfârşitul anului şi va include toate etapele competiţiei FIFA World Cup din Africa de Sud.  Datorită acestei sponsorizări, Sony Ericsson se va bucura la nivel global de drepturi de exclusivitate şi va fi desemnat sponsor oficial al competiţiei. Mai mult, Sony Ericsson va avea acces şi la alte drepturi de proprietate FIFA.

Înţelegerea cu FIFA oferă Sony Ericsson oportunitatea de a se parteneria cu una dintre cele mai îndrăgite competiţii la nivel global. Sony Ericsson va folosi informaţiile şi knowhow-ul obţinute din cadrul sponsorizării turneului WTA de tenis feminin, pentru a oferi fanilor din toată lumea ai fotbalului experienţe unice şi inovatoare.

Hoornik a adăugat: „Competiţia FIFA World Cup este unul din cele mai importante evenimente sportive la nivel mondial şi este urmărită de milioane de fani. Asupra lor ne vom concentra atenţia: vom utiliza telefoanele Sony Ericsson pentru a aduce experienţa sportivă mai aproape de spectatori”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *