Concerte

Solid Like Rock, festival la cetatea Brasovului

Pe 25 aprilie Tralala Events revine cu a cincea editie a festivalului Solid Like Rock, festival desfasurat in superba Cetate a Brasovului. In cadrul SLR  vor fi organizate trei scene, reunind un numar de 22 de artisti ( dj, trupe, vj) locali si internationali. Editia din 2009 va avea drept cap de afis pe Barry Ashworth -reprezentantul trupei britanice Dub Pistols. Fost promoter de cluburi, Barry Ashworth a pus bazele trupei Dub Pistols in 1996, o trupa ce aborda stilul big-beat techno cu o atitudine de punk rock. Trupa si-a cistigat notorietatea prin albumele Six Million Ways To Live (2001) si Y4K: Next Level Breaks (2002).

Tot din Marea Britanie vine si Dj Phase din partea AscenZion Records dj si producator de jungle, drumnbass, hardcore breaks si dubstep. Iar pentru iubitorii muzicii reggae britanicul de origine jamaicana -Dj Floyd cu un mix special de roots reggae

Pe linga invitatii britanici la SLR # 5 vor mai participa: TRG ( Tempa / Get Messy), Suie Paparude, Grand, Nemo (Nervcore), Zicu & UFE (Flama Events), Bully (Tralala Events), 3P, Whiteroly, Jeaon, Mofo featuring Dodee ( Skunk Predatorz), Djubei, Burner Greene (Astronaut Kru)

La proiectii: CSONGL, Uga, Flowerstepper & Malibu Police

Biletele pot fi achizitionate in avans la pretul de 25 lei, prin www.ticketpoint.ro, www.bilete.ro si reteaua magazinelor Diverta si 40 lei la intrare, in seara evenimentului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *