AUTO

SkodaRoomster la reducere prin Avia Motors

Skoda RoomsterAvia Motors, distribuitor Skoda Bucuresti, te invita in showroom-ul din Bd. Biruintei nr.11, Pantelimon, Ilfov cu cele mai atragatoare oferte Skoda.

In luna martie, Avia Motors iti face cadoul primaverii.

In perioada 8-31 martie, Avia Motors iti face cadou 1.000 din pretul cu TVA inclus pentru SkodaRoomster si SkodaRoomster Scout.

Cand spunem SkodaRoomster, spunem spatiu si versatilitate maxima oferita de sistemul VarioFlex, pentru locurile din spate. Spunem inovatie si siguranta, gama larga de optiuni si confort sporit atat pentru sofer cat si pentru pasageri.

Roomster vine echipat in varianta standard cu airbag sofer si pasager, airbag-uri laterale, ABS+MSR+sistem de franare Dual Rate, pregatire Isofix pentru ancorare scaune de copii, instalatie aer conditionat Climatic, radioCD-player, MP3 player, geamuri electrice fata, inchidere centralizata Safe-System, pachet OverHead I si multe alte echipamente care iti vor modifica complet perspectiva asupra senzatiei de condus.

In SkodaRoomster te vei simti ca acasa.

Nu iti vine sa crezi?

Vino la Avia Motors, in showroom-ul din Bd.Biruintei nr.11, Pantelimon, Ilfov, unde te astepta SkodaRoomster, cu cel mai bun pret si 1.000 de Euro cadou, numai in luna martie!

Testeaza SkodaRoomster, ia-ti timp sa il descoperi impreuna cu consilierii de vanzari Avia Motors si bucura-te de cadoul primaverii la Avia Motors!

Pentru detalii complete privind ofertele lunii martie la Avia Motors, acceseaza www.aviamotors.ro
Avia Motors este distribuitor autorizat Skoda Bucuresti, avand ca obiect de activitate comercializarea autoturismelor marca Skoda, service Skoda, servicii Buy-Back si Trade-In (garantie, piese de schimb si accesorii).
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *