Despre copii, Vedete

Simona Gherghe isi cauta un partener micut pentru Observator de Ziua copilului

Stirista Antenei 1, Simona Gherghe, isi cauta un partener pentru Observatorul de la ora 16.00.

Acest partener este ceva mai special, deoarece trebuie sa fie baietel, sa aiba maximum 10 ani, sa nu aiba emotii si sa stie sa citeasca.

Copilul care va fi ales pentru Observator, va prezenta stiri, alaturi de Simona Gherghe, de ziua internationala a copiilor.

“Le rog pe mamicile sau bunicile care vor sa-si vada copilasul la televizor, prezentand stiri, sa ne trimita o poza si cateva randuri despre baietelul lor, la adresa de e-mail: prezentator@antena1.ro.

Asa ca, abia astept mesajele de la copii! Si sa stiti ca cel care va fi ales sa-mi fie co-prezentator va avea o mare responsabilitate pe umeri pentru ca timp de ora el trebuie sa sustina, alaturi de mine, o ora intreaga de stiri, in direct.

Avem invitat in platou, interventii ale corespondentilor din tara, rubricile Sport si Meteo si, poate unul dintre cele mai dificile lucruri din televiziune: cititul de pe prompter.

Si pentru ca este ziua lor, a copiilor, noi le promitem niste stiri speciale si, evident, un cadou la final de jurnal “, spune Simona Gherghe.

(A.V.) www.vedeta.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *