Vedete

Shakira: contract de 70 de milioane dolari cu Live Nation?

Shakira este in toiul negocierilor cu promoter-ul de concerte Live Nation, in vederea incheierii unui contract care va include turnee, vanzare de produse promotionale si intregistrari.

Conform New York Post, pana la sfarsitul lui 2008, cantareata de origine columbiana va semna un contract care ar putea ajunge la 70 de milioane de dolari cu Live Nation.

Strategia Live Nation este una expansionista, compania fiind interesata sa-si largeasca aria de activitate. In afara de organizarea de turnee, Live Nation doreste sa ofere artistilor servicii de inregistrari, comercializarea materialelor promotionale, vanzare de bilete si alte servicii care, in mod traditional sunt prestate de companii distincte.

In trecut, Live Nation a colaborat cu Shakira pentru turneul de anul trecut din Statele Unite, “Oral Fixation”, care a adus incasari de peste 100 de milioane de dolari.

In prezent, Shakira lucreaza cu casa de discuri Sony BMG. Conform contractului, cantareata in varsta de 31 de ani, care a vandut peste 50 de milioane de albume in toata lumea, mai are de lansat inca doua albume pentru Sony BMG, unul in engleza si celalalt in spaniola, precum si un album Greatest Hits.

Anul trecut, Live Nation a semnat un contract de “360 de grade” cu Madonna , a carui valoare se ridica la 120 de milioane de dolari si este valabil pe o perioada de zece ani. Ulterior, Live Nation au reusit sa semneze contracte similare cu Jay-Z si U2 .

Sursa: www.vedeta.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *