FILME

Sezon nou de filme pe TCM

Turner Classic Movies, canalul de referinta al filmelor clasice, le-a pregatit privitorilor, in colaborare cu Europa FM, un sezon de Delicatese: o serie de filme de exceptie, prezentate de o personalitate binecunoscuta publicului roman, dar si un concurs deosebit, care se va desfasura in perioada 20 septembrie – 1 octombrie. Deoarece nimic nu se compara cu inceperea unei seri cu un film bun, poate doar inceperea unei seri cu un film bun si o mancare excelenta.

TCM Romania continua sa aduca in prim-plan personalitatile locale, iar de aceasta data imaginea campaniei nationale Delicatese TCM este maestrul bucatar Victor Melian. Campania on-air cuprinde o serie de filme scurte care il prezinta pe Dl. Melian inconjurat de mancare sau intr-unul din cazuri chiar acoperit la propriu cu mancare. In cadrul aceleiasi campanii ne-am asociat cu Europa FM, care va gazdui concursul premiat cu o tratatie speciala: o cina personalizata, gatita si prezentata chiar de Victor Melian (detalii despre concurs pe www.delicatese.europafm.ro).

Retetele create in exclusivitate de Dl. Melian si inspirate din filmele sezonului Delicatese pot fi gasite pe www.tcmeurope.com Filmele, programate in fiecare seara de la ora 22:00, sunt: Pururea tanar (Forever Young) – 20 septembrie, Regii desertului (Three Kings) – 21 septembrie, Avocatul diavolului (The Devils Advocate) – 22 septembrie, Ai primit e-mai (Youve Got Mail) – 23 septembrie, Platosa de metal (Full Metal Jacket) – 26 septembrie, Viata de stafie (Beetlejuice) – 27 septembrie, Comisarul Harry (Dirty Harry) – 28 septembrie, Podurile din Madison County (The Bridges of Madison County) – 29 septembrie, Culoarea purpurie (The Colour Purple) – 30 septembrie, Baieti buni (Goodfellas) – 1 octombrie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *