FILME

Seara comediei – 12 martie – Universal Channel

Pregătiți-vă pentru o doză săptămânală de comedie, pentru că, din 12 martie, serile de miercuri vă aduc o porție dublă de râsete, o dată cu debutul serialelor Teoria Big Bang și Mike și Molly la Universal Channel! Cine râde de două ori râde mai bine, vă veți convinge urmărind sezonul 1 al serialului Teoria Big Bang, miercurea, la 22:00, urmat de premiera în România a sitcom-ului Mike și Molly, în fiecare miercuri, de la 22:30.

Teoria Big Bang, sezonul 1, începe la Universal Channel miercuri, 12 martie, la ora 22:00. Serialul de comedie urmărește povestea a doi prieteni foarte buni şi foarte deştepţi, care ţi-ar putea spune tot ce vrei despre fizica cuantică, dar care sunt pierduţi în spaţiu atunci când vine vorba despre viaţa de zi cu zi de pe Terra. Leonard (Johnny Galecki, din “Entourage”, „Roseanne”, „Hope şi Faith”, „Vanilla Sky – Deschide ochii” și “In Time”) şi Sheldon (Jim Parsons din „Amy” şi „Garden State”) sunt fizicieni de geniu, „minţi sclipitoare” care înţeleg cum funcţionează universul. Dar toată priceperea lor nu-i ajută cu nimic în interacţiunile interumane, mai ales când vine vorba despre femei. Asta începe să se schimbe după ce frumoasa Penny (Kaley Cuoco din „Farmece”, „Opt reguli simple”, „Growing Up Brady” şi „Virtuozitate”) le devine vecină.
După Teoria Big Bang, seara comediei continuă, la Universal Channel, cu sezonul 1 al sitcom-ului Mike și Molly, premieră absolută în România. Serialul va fi difuzat miercurea, la 22:30, numai la Universal Channel. Mike și Molly este povestea a doi oameni din Chicago care se descoperă şi se îndrăgostesc la o întâlnire a Mâncăcioşilor Anonimi. Ofiţerul Mike Biggs (Billy Gardell) este un poliţist cu inimă mare, care vrea sincer să slăbească. Partenerul lui, ofiţerul Carl McMillan (jucat de Reno Wilson), e un şmecheraş slab, cu gura mare, care îl încurajează pe Mike să slăbească şi să-şi găsească o iubită, chiar dacă mai râde de el câteodată. Mike e supus tentaţiei şi la restaurantul unde el şi Carl merg des şi unde s-au împrietenit cu chelnerul senegalez Samuel (jucat de Nayambi Nyambi), care nu a auzit niciodată de diete. În timp ce vorbeşte despre el la o întâlnire a Mâncăcioşilor Anonimi, Mike o cunoaşte pe Molly Flynn (cunoscuta actriță Melissa McCarthy, care a jucat rolul lui Sookie din „Fetele Gilmore”, în rolul Denei din serialul „Samantha Who?”, în „Larry David, inamicul public nr. 1” şi în filmele „Hoaţa de identitate”, „Domnişoare de onoare”, „9”, „Visuri deşarte”, „Pretty Ugly People”, „Dragoste otrăvitoare” și altele). Molly este o învăţătoare care predă la clasa a patra, pe care Mike o simpatizează imediat şi care are un simţ al umorului bine dezvoltat. Molly are și ea probleme cu greutatea. Ea locuiește cu sora ei mai mare şi mai sexy, Victoria (jucată de Katy Mixon), şi cu mama lor, Joyce (Swoosie Kurtz) – şi ambele sunt slabe fără a depune eforturi, deşi mănâncă mult şi chiar în faţa ei. Mike şi Molly se descoperă în cel mai neaşteptat loc şi acum trebuie să afle împreună unde îi va duce visul lor de a-şi găsi sufletul-pereche.
Așadar, nu uitați: din 12 martie, la Universal Channel miercurea este seara comediei. Urmăriți Teoria Big Bang de la ora 22:00, urmat de Mike și Molly de la 22:30. Cine râde de două ori râde mai bine, numai la Universal Channel!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *