Vedete

Sean Penn divorteaza

Robin Wright Penn, sotia lui Sean Penn, a depus documentele oficiale pentru divort la sfarsitul saptamanii trecute, invocand “diferende ireconciliabile”, potrivit revistei People. In aceste documente prezentate de revista americana, Robin Wright Penn si Sean Penn indica faptul ca accepta sa imparta custodia fiului lor minor, in varsta de 16 ani, Hopper Jack, dar si proprietatile pe care le detin impreuna.

Intr-un interviu acordat numarului din luna septembrie al revistei More, Robin Wright Penn a declarat ca nu intentioneaza sa se impace din nou cu sotul ei. “Am trecut deja de aceasta rascruce cu ceva timp in urma. Nu am regrete si avem doi copii minunati pe care i-am crescut impreuna”, a marturisit actrita americana. Cel mai mare dintre copiii cuplului, Dylan Frances, are 18 ani.
Cei doi s-au casatorit in 1996, iar prima tentativa de separare a cuplului a avut loc in decembrie 2007, cand Sean Penn si Robin Wright Penn au initiat procedura de divort, dar, dupa cateva luni, s-au impacat si au renuntat la actiunea in justitie.
La inceputul acestui an, Senn Penn a depus actele oficiale necesare separarii legale de sotia lui, dar a renuntat pentru a doua oara la divort, in luna mai, declarand ca actiunea lui a fost “o greseala aroganta”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *