LifeStyle

Scoala de Vara – Modulul dedicat studiului molustelor

MUZEUL NAÅ¢IONAL DE ISTORIE NATURALÄ‚ “GRIGORE ANTIPA organizează în perioada 7 – 18 iulie cel de – al doilea modul al Scolii de Vara 2008, dedicat studiului moluÅŸtelor (melci, scoici), coordonat de către doamna Gabriela Andrei, specialist in studierea acestui grup de vieÅ£uitoare. Programul se adresează elevilor din ciclurile primare ÅŸi gimnaziale.

Pe parcursul a două săptămâni, cursanţii vor participa la activităţi teoretice şi practice având ca subiect cunoaşterea, prepararea şi conservarea moluştelor. Proiectul îşi propune implicarea elevilor în activităţi de cunoaştere a speciilor şi habitatelor deosebite, prin însuşirea şi experimentarea practicilor utilizate de către cercetătorii care profesează în domeniul studierii melcilor şi scoicilor.

Cursurile se desfăşoară zilnic între orele 10.00 – 12.00, excepţie fac zilele de sâmbătă şi duminică. După cele două săptămâni de cursuri şi activităţi practice, cursanţii vor susţine un examen final care va consta într-un test, proba practică şi examinare orală. Examinarea va fi susţinută în Amfiteatrul Muzeului in ultima zi a modulului.

Costul cursului este de 150 RON/persoana. Pentru doi fraţi costul cursului este de 270 LEI. Taxa se achita la serviciul CONTABILITATE.

Rezervarile nominale se pot face la telefon : 3128826 int. 119 sau prin e-mail : florentinap@antipa.ro, dianai@antipa.ro

Grupele de participanti, la fiecare modul in parte, cuprind intre 7 si 14 elevi.

Muzeul National de Istorie Naturala ”’Grigore Antipa” este o veche institutie culturala, de educatie si cercetare stiintifica. In ultima vreme muzeul se remarca prin dinamism, organizand manifestari inedite, interactive, pentru vizitatori de toate varstele.

Informatii suplimentare : Dr. Aurora Stanescu, autorul proiectului (0788.593.485 sau 312.88.26 int. 119, e-mail : (adresa de email este ascunsa din motive de securitate))
www.antipa.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *