FILME

Cu sange rece sezonul 3, din 4 octombrie la Diva Universal

În cel de-al treilea sezon al serialului Cu sânge rece, care debutează la Diva Universal joi, 4 octombrie, la ora 21:00 (vor fi difuzate câte două episoade, la 21:00 și 22:00), Lilly Rush (Kathryn Morris) redeschide cazuri abandonate, crime nerezolvate care s-au întâmplat cu ani sau chiar zeci de ani în urmă. Înainte de toate acestea, Rush și-a folosit abilitatea extraordinară de a intra în mintea criminalului, ocupându-se de crime recente. Acum, experimentata Rush acceptă noi provocări, cum ar fi să interogheze martori ai unor crime vechi, ale căror circumstanțe s-au schimbat de atunci, folosindu-se de tehnici avansate de investigare. Ea caută noi piste, punând cazurile de mult îngropate și nerezolvate într-o nouă lumină. În același timp, e pregătită pentru anumite consecințe, conștientă că munca ei va redeschide răni vechi și va putea duce la noi crime ale suspecților.
Când Rush are un caz nou, se bazează pe sfaturile respectatului ei mentor, locotenentul John Stillman (John Finn) și ale detectivului Will Jeffries (Thom Barry), care este legătura ei cu trecutul. Din echipă mai fac parte detectivul Nick Vra (Jeremy Ratchford), un polițist dur, considerat bărbatul perfect pentru a smulge o mărturisire, și detectivul Scotty Valens (Danny Pino), confidentul lui Rush. Kat Miller (Thoms), un tânăr detectiv care se ocupă de cazurile cu narcotice, s-a alăturat echipei după ce i-a ajutat să rezolve un caz din 1973. Rush este foarte implicată în munca ei, transmițând mesajul că nicio victimă nu va fi uitată.
Inteligentă și hotărâtă, Lily Rush, detectiv în cadrul Departamentului de Omucideri din Philadelphia, se ocupă de așa numitelele “cold cases” (cazurile nerezolvate) – crime ce nu au fost vreodată soluționate.
Serialul Cu sânge rece este produs de Jerry Bruckheimer Television în parteneriat cu CBS Productions și Warner Bros. În distribuție: Kathryn Morris (Paycheck, Minority Report), Danny Pino (Lucy, The Shield), John Finn (The Human Stain, Catch Me If You Can), Jeremy Ratchford (Angel Eyes, Unforgiven), Thom Barry (2 Fast 2 Furious, The Fast and the Furious, The West Wing) și Tracie Thoms (Rent, The Devil Wears Prada).
Nu pierdeți primele două episoade din sezonul 3 al serialului CU SÂNGE RECE joi, 4 octombrie, la ora 21:00, numai la DIVA UNIVERSAL! În fiecare joi vor fi difuzate câte două episoade, de la ora 21:00 și 22:00.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *