Stiri

Samsung Super OLED

Samsung Electronics Co., Ltd. a dezvăluit televizorul Super OLED de 55 de inchi, un dispozitiv de ultimă generație ce promite să trezească entuziasmul atât celor pasionați de divertisment, cât și de design. Ecranul OLED va fi realizat dintr-un singur panou de sticlă şi utilizează tehnologia Samsung Super OLED pentru o calitate superioară a imaginii.

 

Tehnologia Super OLED elimină nevoia unui filtru de culoare, întrucât pixelii OLED cuprind sub-pixeli RGB plasaţi direct pe display, care emit propria lumină. Tehnologia are de asemenea capacitatea de a diferenția între diferite grade de negru și de umbre, pentru ca utilizatorii să se poată bucura de cele mai mici detalii, chiar și în scene întunecate.


„Samsung are deja o tradiție în dezvoltarea unor produse ce dispun de tehnologia OLED, precum telefoanele mobile, camerele digitale și tabletele. Am extins leadership-ul nostru în materie de OLED și în domeniul televizoarelor, odată cu lansarea acestui model impresionant, cu un ecran Super OLED de 55 de inci”, a declarat Hzunsuk Kim, Executive Vice President al Visual Display Business în cadrul Samsung Electronics.  “Reunind o calitate realistă a imaginii, Smart Interaction, Samsung Apps, funcție 3D și multitasking într-un corp uimitor de subțire, Samsung oferă lumii, astăzi, televizorul de mâine.”


Televizorul Super OLED Samsung, distins cu premiul Best of Innovations la CES 2012, va fi disponibil pe piață la nivel mondial anul acesta.


Design și calitate a imaginii uimitoare


Televizorul Samsung Super OLED este cel mai performant dispozitiv creat cu ajutorul celor mai noi inovații tehnologice ale Samsung și marchează o nouă eră a design-ului minimalist.


Modelul Samsung Super OLED promite o calitate a imaginii cu adevărat vie, atât în 2D, cât și în 3D, cu o acuratețe a culorii îmbunătățită față de LED. Pentru că lumina emisă de Super OLED este controlată la nivel de pixel, pot fi obținute cel mai pur alb sau negru.


În plus, Samsung Super OLED oferă un timp de răspuns mai rapid decât LED, eliminând practic neclaritățile cauzate de mișcare, chiar și în scenele cu acțiune intensă. Deoarece tehnologia Super OLED presupune sub-pixeli RGB ce emit lumină în mod individual şi nu necesită o iluminare posterioară, televizorul cântăreşte cu mult mai puţin decât un aparat standard.


Design-ul televizorului Samsung Super OLED, creat în urma unor ample cercetări, este elementul care îl face să se integreze în orice tip de mediu. Modelul a fost de asemenea recunoscut de Industrial Designers Society of America (IDSA) pentru design-ul uimitor.


Atunci când este pornit, o imagine vibrantă și luminoasă străbate ecranul dintr-un capăt în celălalt. Atunci când este stins, televizorul apare ca o bucată de sticlă strălucitoare, ce plutește; agățat pe perete, dispozitivul se poate cu ușurință transforma într-un veritabil obiect decorativ.


Control intuitiv şi o camera HD, cu tehnologia Smart Interaction


Televizorul Samsung Super OLED dispune de noua tehnologie Smart Interaction, prin care utilizatorii pot porni sau opri televizorul, ajusta volumul sau activa aplicații doar prin folosirea unor gesturi ale mâinii, a comenzilor vocale și a recunoașterii faciale. Aceștia pot folosi vocea și pentru a activa funcția de căutare din browserul web, dar și pentru a-i „spune” televizorului ce anume să caute.


Camera HD încorporată recunoaște mișcarea din prim plan, pentru a permite control intuitiv, iar două microfoane uni-direcționale recunosc vocea cu maximă acuratețe. Tehnologia de anulare a zgomotului ajută la separarea sunetelor de fundal de comenzile utilizatorilor.


Conținut mai bogat, pentru divertisment fără egal


Televizorul Samsung Super OLED TV este dotat cu noul procesor dual core de la Samsung, ce permite utilizatorilor să ruleze mai multe aplicații simultan, pentru o experiență neîntreruptă, dar și pentru o navigare web îmbunătățită.


Televizorul Super OLED încorporează ultimele îmbunătățiri aduse Smart Hub-ului Samsung, interfața integrată ce oferă acces la toate tipurile de conținut, dintr-un singur ecran. Interfața a fost perfecționată pentru navigare mai ușoară și performanță sporită. Prin intermediul unui nou browser prevăzut cu tab-uri, utilizatorii pot deschide pagini multiple în același timp, pentru o experiență web îmbunătățită.


Servicii adiționale precum Family Story, Fitness și Kids vor permite utilizatorilor să se bucure de o experiență mai bogată, încurajând momentele plăcute petrecute în familie sau cu prietenii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *