Stiri

Samsung: sisteme Home Theater cu blu-ray HT-E6730W și HT-E5500W

Samsung Electronics Co., Ltd. a lansat astăzi o nouă gamă de sisteme home theater, care oferă un sunet natural şi experienţe video superioare pentru delectarea oricărui consumator pasionat de divertismentul de acasă. Produsele includ:

  • Sistemul Samsung Home Theater 7.1 Channel Blu-ray 3D – primul sistem home theater care prezintă tehnologia Samsung cu amplificator cu tub vidat; dispozitivul combină atât tubul vidat, cât şi un amplificator digital într-o singură unitate, cu scopul de a crea o experienţă deplină de divertisment (model HT-E6730W). Modelul a primit titlul CES Innovations Design and Engineering.


  • Sistemul 3D Wireless Samsung Blu-ray Home Theater – un sistem home theater hub care oferă un sunet superior şi o calitate impresionantă a formatelor video full HD 1080p pentru o experienţă deplină de divertisment (model HT-E5500W).


  • Difuzoarele standard Samsung Surround Sound Bar cu tehnologie 3D Depth Sound – un sistem de difuzoare standard convertibil, care creează un spaţiu de sunet virtual prin intermediul tehnologiilor audio de ultimă generaţie (model HW-E550).

Au existat multe dezbateri în rândul pasionaților de sisteme audio cu privire la beneficiile amplificatoarelor digitale şi tehnologiilor cu tub vidat. Mulţi dintre ei au apreciat sunetul natural oferit de amplificatoarele digitale chiar şi în structuri mici, considerând că amplificatoarele cu tub vidat creează un sunet bogat.


În 2012, tehnologia hibridă de amplificare Samsung cu tub vidat oferă ce e mai bun din ambele tehnologii – claritatea sunetului oferită de amplificatorul digital, combinată cu naturaleţea sunetelor la care contribuie tubul vidat. În plus, acesta din urmă oferă o octavă în plus, fără a distorsiona sunetul.


Tehnologia Samsung Crystal Amp Plus, disponibilă pe modelele HT-E6730W şi HT-E5500W, produce sunete digitale naturale şi de calitate, în timp ce protejează difuzoarele şi ascultătorii împotriva volumelor ridicate.


Sistemele de referinţă Samsung home theater oferă, de asemenea, o experienţă video superioară. Atât sistemul home theater HT-E6730W, cât şi HT-E5500W oferă WiFi integrat pentru acces uşor la divertismentul online prin intermediul unui browser full, precum şi la sute de aplicaţii premium de la branduri de top precum AOL, CNBC, ESPN, MTV, NBA şi The Broadway Channel, cu ajutorul magazinului Samsung Apps. Utilizatorii pot alege şi gestiona reţelele lor sociale cu ajutorul serviciilor curente precum Facebook şi Twitter.


Utilizatorii au posibilitatea de a converti conţinut de pe DVD-uri, să difuzeze videoclipuri sau să conecteze dispozitive media, precum playere portabile si camera, la ecrane 1080p full HD. Fiecare sistem home theater foloseşte sistemul on-a-chip (SoC) dezvoltat de Samsung, echipat cu algoritmi de ultimă generaţie, pentru îmbunătăţirea calităţii imaginii, procesor şi contor video Samsung, precum şi codecuri high definition.


Stil atrăgător şi rafinament pentru plăcerea vizuală


Pentru o profunzime a sunetului, care promite să facă deliciul oricărui pasionat de muzică, Samsung HT-E6730W este un sistem de 7.1 canale, de 1,330 watt, care oferă experienţe audio high-definition impresionante şi efectul unic de sunet Samsung 3D. Difuzoarele compacte ale sistemului HT-E6730W, poziţionate în partea frontală-sus, contribuie la o înfăţişare mai atractivă. Utilizatorii se vor bucura de experienţa sunetului vertical, datorită difuzoarelor inovatoare Swivel Speakers de pe suport, aşa încât sunetul va fi difuzat în cascadă către ascultător. Difuzoarele mobile nu mai au fire pentru a oferi mai multă flexibilitate şi pentru a elimina nevoia de a ascunde încă un set de fire.

Aspectul estetic atrăgător este evidențiat de tuburile vidate Samsung, care pot fi văzute în partea frontală şi cea de sus a sistemului, şi care iluminează atunci când sunt folosite, pentru a crea o atmosferă plăcută. Conurile din fibră de sticlă din difuzoare îmbunătăţesc calitatea sunetului şi minimizează distorsiunea sunetului, pentru combinarea ideală a stilului cu performanţa. Combinarea amplificatorului hibrid cu tub vidat şi a suporturilor proiectate special, cu difuzoarele poziţionate în partea de sus şi cu difuzoarele wireless din spate, oferă cea mai bună soluţie all-in-one pentru divertisment la domiciliu.


Creat pentru a completa linia stilului Samsung HDTV, sistemul HT-E6730W are un finisaj negru lucios, pentru o eleganţă care se potriveşte cu alte componente din cameră. Sistemul este constituit din şase difuzoare: un difuzor central mare pentru claritate, un subwoofer generos, două difuzoare pe suporturi, care includ difuzoare înalte şi două difuzoare de ambianţă.


Calitate impresionantă a sunetului de ambianţă şi a formatelor video

Utilizatorii se vor bucura de experienţa de divertisment mai intensă şi de conţinutul 2D şi 3D oferit de sistemul home theater Samsung HT-E5500W 3D Blu-ray, datorită noilor tehnologii care optimizează experienţa audio şi video, opţiunile de conţinut şi performanţa mai înaltă.

Sistemul de şase difuzoare 5.1 oferă o experienţă audio virtuală 7.1 folosind un sistem avansat de algoritmi care analizează sunetul din cele două difuzoare din spate pentru a crea efectul a două canale adiţionale de sunet. Sistemul home theater dispune, de asemenea, de tehnologia Samsung 3D Sound, care sincronizează track-urile audio 3D cu mişcarea 3D de pe ecran şi adaugă efectele verticale 3D pentru experienţe vizuale şi audio impresionante. Componenta HT-E5500W’s BD Wise Plus ajustează automat setările televizorului Samsung cu scopul de a oferi imaginea optimă pentru fiecare scenariu.


Prin intermediul celor două porturi HDMI 1.4a, sistemul HT-E5500W le oferă utilizatorilor posibilitatea să se conecteze cu uşurinţă la set-top box şi o consolă de jocuri pentru accesul uşor la conţinut de pe toate cele trei dispozitive. În plus, sistemul dispune de o platformă certificată Apple pentru iPod®/iPhone®, utilizatorii putând să-şi acceseze colecţiile iTunes fără un cablu de conexiune, prin urmare, creând unul dintre cele mai flexibile sisteme de home entertainement.


Capacităţi puternice 3D Depth şi ambianţă audio

Utilizatorii vor avea flexibilitate în poziţionarea sistemului HW-E550 Surround Sound Bar cu 3D Depth Sound – aceştia fie pot poziţiona bara de sunet orizontal sub televizor, fie pot desface bara de sunet în două difuzoare verticale. Prin ataşarea fiecărui difuzor la o bază inclusă, bara de sunet poate fi transformată într-un sistem tradiţional 2.1-channel cu difuzoare de înălţime medie.


Cei care caută o experienţă audio bogată vor fi încântaţi de calitatea sunetului şi de performanţa sistemului HW-E550.

În plus, HW-E550 oferă Smart Volume, un sistem activ de monitorizare audio care împiedică bruiajele volumului atunci când sunt schimbate canalele TV sau posturile radio. Acest lucru nu protejează numai ascultătorii, dar şi difuzoarele, prin urmare asigură utilizarea pe termen lung a dispozitivului. Samsung HW-E550 vine cu şase setări diferite – Film, Jocuri, Teatru, Muzică, Ştiri şi Sport – pentru a oferi calitatea optimă a sunetului în funcţie de conţinutul video. Tehnologia Samsung 3D Depth sincronizează, de asemenea, formatul audio în imagini 3D pentru profunzime, astfel încât ca utilizatorii să se bucure de o experienţă realistă şi de efecte de sunet de ambianţă ca la cinematograf, fără să fie nevoie de difuzoare satelit în plus.


Samsung HW-E550 este echipat cu două dispozitive de intrare HDMI şi un port HDMI ca utilizatorii să se conecteze cu uşurinţă la playere Blu-ray, set-top boxes şi console de jocuri. Suportul pentru HDMI Audio Return Channel (ARC) reţine formatul audio în conexiunea video fără să fie nevoie de cabluri audio separate. Sistemul are Bluetooth încorporat pentru difuzarea wireless a fişierelor audio de pe un alt dispozitiv echipat cu Bluetooth. Un port USB oferă o altă opţiune de conexiune.


Bara de sunet este incredibil de subţire şi de atrăgătoare. Difuzorul principal cântăreşte doar 1,81 kg şi poate fi cu uşurinţă montat pe perete, ceea ce-l face ideal pentru cei cărora le plac design-urile minimaliste sau pentru cei care vor să aibă mai mult spaţiu în locuinţă. Cu tehnologia Samsung dual band 5.2/5.8GHz wireless, nu sunt necesare fire pentru legătura dintre bara de sunet şi subwoofer. Subwoofer-ul, care are o frecvenţă de răspuns de la 40Hz la 200Hz, poate fi aşezat în orice loc al camerei, fără niciun compromis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *