Vedete

Samsung Pixon şi Maxim au surprins-o pe Loredana Chivu într-un editorial incendiar

Ultimul număr al revistei Maxim o înfăţişează pe Loredana Chivu, noua asistentă a lui Daniel Capatos, într-un pictorial provocator. Premiera nu constă doar în apariţia divei blonde într-o revistă de lifestyle masculin ci şi în faptul că şedinţa foto a fost realizată de un fotograf amator cu ajutorul  telefonului mobil Samsung Pixon.

Odată cu lansarea Pixon în luna decembrie 2008, Samsung şi Maxim au demarat o campanie de proporţii la nivel naţional în care fotografi amatori erau invitaţi să fotografieze manechine cu telefonul mobil. În luna februarie, 10 semifinalişti s-au întâlnit în studioul cunoscutului fotograf Cosmin Gogu pentru a realiza, primind îndrumările acestuia, câte o şedinţă foto având ca element central un fotomodel de lenjerie intimă. Cadrul profesionist, asistenţa unui fotograf titrat şi a unei echipe de stilişti, make up artişti şi hair-dresseri, imaginaţia fotografilor amatori precum şi calitatea telefonului Samsung Pixon au avut ca rezultat zece pictoriale extrem de senzuale. Cititorii revistei Maxim au putut desemna online şedinţa foto preferata, bucureşteanul Valentin Mircioi fiind ales câştigător.

Luna trecută, Valentin Mircioi a fost autorul primului pictorialului realizat în România cu ajutorul unui telefon mobil şi publicat într-o revistă de lifestyle masculin. Astfel, el a avut ocazia să o întâlnească în ipostaze extrem de senzuale pe Loredana Chivu.

“M-am simţit privilegiat să fiu primul care realizează în România o astfel de sesiune foto cu un telefon mobil”, spune Valentin Mircioi. “Şi având o femeie atât de frumoasă ca model.”

“A fost o experienţă unică, aceea de a fi pozată “profesionist” cu un telefon mobil. M-am simţit foarte bine şi echipa a fost grozavă”, a spus Loredana Chivu.

Fiind cel mai slim telefon full touch cu cameră de 8MP, Samsung Pixon are un design premium şi o grosime de doar 13,8 mm, alături de multe alte caracteristici de top. Nu numai aspectul său îl apropie de o cameră foto, dar şi fotografiile realizate cu acest gadget reprezintă încă un element comun pentru această comparaţie: x16 digital zoom, auto-focus, fast-shutter, geo-tagging, funcţie pentru detectatea feţei.

ÃŽn plus, Samsung Pixon are un display generos full touch de 3,2 inchi, dar ÅŸi un Photo Browser integrat, care permite utilizatorului un acces facil la fotografii.

Prezenţa hologramei HAT pe telefon şi baterie, dar şi autocolantul galben aplicat pe cutia telefonului garantează achiziţionarea unui produs Samsung original, importat oficial pe piaţa românească.

Despre Samsung Electronics
Samsung Electronics Co., Ltd.  este lider mondial în industria semiconductorilor, a telecomunicaÅ£iilor, a dispozitivelor media digitale ÅŸi a convergenÅ£ei digitale, cu vânzări consolidate de 96 miliarde USD în anul 2008. Compania are aproximativ 150.000 de angajaÅ£i în 134 de birouri din 62 de ţări, fiind alcatuită din două divizii principale de afaceri – Digital Media & Communications ÅŸi Device Solutions. Recunoscut ca unul din brandurile cu cea mai rapidă dezvoltare în lume, Samsung Electronics este lider în productia de monitoare digitale, chip-uri de memorie, telefoane mobile ÅŸi televizoare TFT-LCD. VizitaÅ£i
www.samsung.com pentru mai multe informaţii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *