Stiri

Samsung: ecograf cu tehnologia 5D

Ecograful UGEO H60 de la Samsung , cu ajutorul tehnologiei 5D FRV (Feto Realistic View), permite vizualizarea trasaturilor faciale ale fatului la o calitate nemaintalnita pana acum. In cadrul targului ”Medica” de la Dusseldolf desfasurat in noiembrie, Samsung a lansat ecograful UGEO H60, un aparat dedicat domeniului obstetrica-ginecologie. Acesta aduce cu sine mai multe elemente inovative, printre care si tehnologia 5D FRV™ (Feto Resolution View), ce inlesneste vizualizare trasaturilor faciale ale fatului cu maxima claritate.
samsung ecograf 5d

Ce reprezinta insa 5D in ecografie? Ecografia 3D inseamna reprezentarea tridimensionala a fatului intr-o imagine statica. Ecografia 4D adauga inca o dimensiune, timpul, si astfel putem vedea miscarile fetei si ale membrului la fat. La ecografia 5D dimensiunea suplimentara este data de deosebita acuratetea a detaliilor, acuratete construita prin tehnologiile de ultima ora pe care Samsung le-a elaborat.

Samsung a folosit totodata si expertiza pe care o detine in domeniul electronicelor de larg consum, oferind o integrare superioara a produselor sale. Astfel, mamicile vor putea descarca imaginile rezultate dintr-o ecografie realizata cu UGEO H60 direct pe smartphone sau pe tableta, utilizand o aplicatie numita ”Mammy Note”, aplicatie care ruleaza pe sistemul de operare Android.

Ecograful UGEO H60 se distinge si prin calitatea imaginilor oferite, in special datorita monitorului LED cu diagonala de 18.5 inchi (47 cm), calitate comparabila cu cea a vechilor monitoare analogice. Cu un Doppler imbunatatit, un design ergonomic si multe functionalitati ce sporesc productivitatea utilizatorului, UGEO H60 va fi un concurent serios pe piata ecografelor, dominata intotdeauna de nume mari ale electronicii mondiale.

Aparatul impreuna cu tehnologia 5D vor fi disponibile si in Romania la inceputul anului viitor, prin intermediul firmei Danson.

Ecografele de la firma Danson acopera o intreaga gama de domenii de aplicatii: general, cardiologie, cardiologie, endocrinologie, fertilitate, musculocheletal, neurologie, obstetrica-ginecologie, pediatrie, radiologie si urologie.
ia 5D

One Comment

  1. VA ROG SA IMI TRIMITETI O OFERTA ( INCLUSIV PRET) DE ECOGRAF 4D SI 5 D
    VA MULTUMESC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *