Business

Salonul International de Franciza 2008: Power Plate

Power Plate participa la cea de-a patra editie a Salonului International de Franciza ROFRANCIZE ce va avea loc in Complexul Expozitional ROMEXPO – Targul International Bucuresti in perioada 22 – 24 februarie 2008.
RoFrancize este singura manifestare de profil din tara ce reuneste liderii pietei ce activeaza in sectoarele public si privat, intreprinzatorii si oamenii de afaceri in vederea achizitionarii si dezvoltarii afacerilor in sistem de franciza. Printre acestia se afla si Power Plate, liderul de piata in domeniul tehnologiei vibratiilor.

Statisticile arată că franciza Power Plate a avut succes in tarile din Europa. In numai un an numărul de centre s-a triplat ajungând la peste 600 de astfel de studiouri. Cei mai bine antrenaţi sunt francezii cu peste 300 de studiouri Power Plate deschise. Pe următoarele locuri se numără Olanda şi Belgia cu peste 150 de studiouri specializate.

Power Plate a fost premiat in cadrul Salonului International de Franciza ROFRANCIZE 2007 pentru “cea mai atractiva si originala idee de franciza”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *