LifeStyle

Sala Dalles – Bucurati-va de universul magic al cadourilor de iarna

Imbracata in tinuta de sarbatoare, Sala Dalles se pregateste pentru cel mai luminos moment al anului – D’alle Mosului 2007, eveniment care se va desfasura in perioada 30 noiembrie – 24 decembrie, oferind celor care-i vor calca pragul cadouri alese si o atmosfera autentica de iarna.

Cei mici vor fi intampinati de Mos Craciun, care va darui din tolba sa cadouri pentru interpretii celor mai frumoase colinde si va premia cele mai inspirate poezii de iarna.
Superbul brad impodobit va primi sub coroana sa bogata donatii pentru copiii institutionalizati. Anul trecut campania “Fii bun si-n noaptea de ajun!” l-a adus pe Mos Craciun cu sacul incarcat de jucarii, care au fost daruite copiilor din caminele de plasament Pinocchio, Luminita si Sf. Maria. In acest an Mosul va ajunge la Casa de Copii Impotriva Intunericului din comuna Domnesti, Centrul de Plasament nr. 4 din comuna Snagov si Centrul de Plasament nr. 6 din comuna Voluntari.
“ Este minunat sa poti trai bucuria exprimata de ochii acestor copii. Speram sa o simtim si de aceasta data. Multumim RCS&RDS, care s-a alaturat din nou campaniei noastre. Speram si in reactia altor companii. Ii asteptam pe toti cei cu suflet mare, copii si parinti deopotriva, sa aduca o jucarie care poate deveni un bun prieten pentru acesti micuti!”, a declarat Ciprian Dinca – director general X PO NOI.
Evenimentul va fi transmis live pe site-ul www.xponoi.ro

Eveniment: D’alle Mosului 2007
Tematica: Targul cadourilor de iarna
Perioada de desfasurare: 30 noiembrie – 24 decembrie 2007
Program de vizitare: 10.00 – 20.30
Locatie: Sala Dalles, B-dul Nicolae Balcescu 18
Organizator : X PO NOI – membra a Grupului de Firme NOI
Intrarea libera

Iuliana Radu
PR Manager
X PO NOI – membra a Grupului de Firme NOI
0730.003.827
031.805.24.91

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *