Vedete

Romanii au talent – finala

Azi, incepand cu ora 20.30, ProTV va transmite in direct din Studiourile MediaPro din Buftea marea finala a emisiunii-fenomen “Romanii au talent”. Cei 12 fericiti finalisti vor trece prin emotii de foc pe scena de la “Romanii au talent” cand vor trebui sa impresioneze cu numarul lor publicul pentru a castiga marele premiu in valoare de 120.000 de euro. Nu uitati – Liniile de vot se vor inchide in momentul inceperii marii finale si vor fi redeschise dupa prestatia celor 12 concurenti.

Narcis Iustin Ianau, trupa Ballance, sotii Luca, Tutu Adrian, Cristina si Alina, grupul Akikai, Stefan Florescu, Cosmin Agache, Rebeca Neacscu, Valentin Dinu, Valentin Luca si Medea vor pasi din nou pe scena de la “Romanii au talent” in aplauzele tuturor si vor incerca sa demonstreze juriului si telespectatorilor ca merita premiul cel mare.

Seara de azi va fi una cu adevarat incendiara pentru ca toti cei 12 finalisti vor incerca sa prezinte numere care mai de care mai spectaculoase si sa-si puna in valoare toata imaginatia si talentul cu care sint inzestrati. Explozia de lumini si efectele speciale ce vor inunda scena de la “Romanii au talent” vor face din show-ul de luni, un spectacol complet, demn de o adevarata zi de sarbatoare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *