LifeStyle

Românii apreciază o bere bună – studiu

Bucureşti, 18 septembrie 2012: Bărbaţii români asociază cel mai des berea cu activităţile sportive, după cum arată un studiu recent realizat pentru Skol România. Astfel, peste 54% dintre respondenţi consideră că berea se savurează cel mai bine în contextul hobby-urilor bazate pe activităţi sportive. Bărbaţii români se bucură de o bere bună dupa efortul depus în cadrul unor activităţi sportive, savurând o bere alături de colegii de echipă sau de prietenii cu care practică un anumit sport. Deopotrivă, berea este condimentul nelipsit pentru suporterii înfocaţi ai diferitelor sporturi, oferind o doză în plus de plăcere vizionării unui meci plin de suspans şi faze spectaculoase.

De altfel, printre hobby-urile bărbaţilor români, practicarea de sport este în topul preferinţelor (34%), la mare distanţă faţă de alte activităţi precum pescuitul (5%), muzica (10%), cititul (7%) sau excursiile de weekend (3%).
„Respectând dorinţele consumatorilor noştri, în această vară, am creat locul ideal de relaxare şi distracţie pentru bărbaţi – Skol Land, care a îmbinat perfect activităţile distractive şi de relaxare, inclusiv cele sportive cu berea de calitate şi o companie inedită: iepuraşii Playboy şi fetele Skol, alături de maeştrii distracţiei – Buzdugan şi Morar. Rezultatele studiului au fost, într-adevăr, confirmate de zecile de mii de bărbăţi români care s-au relaxat în Skol Land, cu o bere rece într-una dintre zonele special amenajate pentru ei.” a declarat Anca Aldea, Senior Brand Manager Skol.

Skol Land - Mamaia
Skol Land – Mamaia

Din 1 iulie şi până pe 31 august, Mamaia a găzduit Skol Land, locul care a oferit atât distracţie la cote maxime, cât şi relaxare completă. Skol Land a fost localizat în Mamaia Sud, în faţa hotelului Flora. 3200 de metri pătraţi au stat la dispoziţia turiştilor, pentru a se relaxa şi a se bucura de zilele petrecute la mare. Bărbaţii s-au putut destinde în stil exotic, în hamace sau pe zecile de şezlonguri puse la dispoziţia lor.
Skol Land a oferit şase zone destinate în exclusivitate bărbaţilor. Zona de sport a inclus un teren de fotbal şi unul de volei, iar zona de jocuri a pus la dispoziţia celor mai competitivi fussball, air hockey, biliard şi Nintendo Wii, pentru a se întrece cu prietenii. Cele două zone de destindere au constat într-o zonă de relaxare, cu masaj, şi zona de plajă, cu şezlonguri, hamace şi umbrele de stuf. Pentru o experienţă completă, Skol a creat şi un spaţiu de răcorire şi degustare, cu un bar pe plajă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *