LifeStyle

Romania Libera bagă video pe site-urile sale

Grupul de presa Medien Holding a lansat cinci emisiuni video online. Productiile sunt transmise, de luni pana vineri, in intervalul orar 13.00 14.00, in direct pe romanialibera.ro si radiolynx.ro. Vizitatorii site-urilor pot interactiona cu invitatii si moderatorii prin chat si pot comenta temele abordate. Emisiunile sunt gazduite in studioul Romania libera, special construit in acest scop.

Saptamana incepe cu emisiunea “Liber la Sport”, realizata de Daniela Ionescu (sef departament sport, Romania libera). In emisiunea Danielei sunt prezente toate sporturile, prin discutii cu legende si nume de marca din domeniu.

Marti, jurnalistii RL pun in discutie teme fierbinti ale saptamanii, in cadrul “Dezbaterilor RL”. Subiecte relevante, din zona actualitate, politica, economie sau social sunt analizate de Sabina Fati si Cristian Campeanu (senior editorii RL), alaturi de politicieni, specialisti si persoane publice.

Miercuri, Maria Capelos, redactor sef Timpul liber, aduce in studioul Romania libera personalitati din viata artistica, moda si arta, in cadrul emisiunii “Timpul Liber”, alaturi de care trece in revista recomandari pentru un week-end reusit (film, teatru, carte, evenimente neconventionale).

Joi, Ruxia Sandru (PR Romania libera) radiografiaza marile evenimente de divertisment, prin dialoguri antrenante, cu artisti si organizatori, la “Backstage on Stage”.

Vineri, Anca Ghiorghiu, redactorul sef al revistei Caminul prezinta emisiunea “Home & Deco”, un format dinamic, ce include sfaturi si trucuri pentru casa si gradina, oferite de specialisti in domeniu.

Productiile Romania libera sunt coordonate de Toader Paun, actualmente Head of Multimedia al grupului Medien Holding.

Toader are o experienta de peste 10 ani in domeniul mass-media, dintre care peste 8 ani experienta de radio, acumulata in cadrul activitatii desfasurate la Europa FM, Radio France International si Societatea Romana de Radiodifuziune. In prezent, Toader dezvolta pentru RL proiecte multimedia, despre care declara: ”Romania libera are mult mai multe de spus, audio, video si foto, si o va face intr-un ritm sustinut in 2011 si in anii urmatori. Ideile pe care le punem acum in practica vor trasa noi directii pentru presa online din Romania.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *