LifeStyle, Vedete

Rocsana Marcu dama de companie pe un site american

 
 
Rocsana Marcu nu s-ar fi gandi cu siguranta ca odata cu pictorialul din Playboy pozele ei vor invada siteurile pentru adulti. Cert e ca de ceva vreme cei care acceseaza respectiva pagina de web o vad si pe romanca noastra figurand printre fetele “disponibile”.

Si nu oricum. Este chiar prima pe lista si se specifica faptul ca are un tarif de 2000 de euro pentru o noapte. Astfel, spre surprinderea ei, Rocsana Marcu este una dintre cele mai bine cotate dame de companie din America, iar asta fara stirea vedetei de la Kanal D.

Daca lucrurile s-ar fi petrecut in alt context, cu siguranta ca speculatiile ar fi aparut imediat, insa Rocsana e gravida in sase luni, si urmeaza sa dea nastere unui copil cat de curand. De aceea prezentatoarea s-a aratat si mai pornita impotriva celor de la Playboy, singurii in masura sa furnizeze pozele cu pricina.

Nu ar fi nici pentru prima data cand imaginile nud ale acesteia ar fi utilizate fara acordul ei. Ea a aparut si in editiile din Ungaria si din Greci ale publicatiei, desi nu-si daduse consimtamantul. Altfel spus, Rocsana este extrem de suparata pe revista si daca se va dovedi ca staff-ul a vandut pozele ei site-ului respectiv, ei vor trebui sa raspunda in fata tribunalului.  
Sursa: www.jucaushii.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *