Concerte

Rock şi jazz în iulie cu bilete prin G-Ticket

Pasionaţii de muzică rock şi jazz se vor bucura de o serie de concerte şi festivaluri în luna iulie, cu bilete disponibile prin serviciul G-Ticket de la Germanos Telecom România.
În această lună, poţi alege sa rămâi în Bucureşti pentru  concertul The Big Four vs. Friday 13th (Arenele Romane, 13 iulie).

În ţară, poţi alege să te bucuri de Ghost Festival (Râşnov – Teren Biathlon, 13 iulie 2012) sau poţi merge în vestul ţării, în Oradea la Rock Evolution Festival (Tancodrom Oradea, 13 – 15 iulie). Mai mult decât atât, prin G-Ticket ai bilete disponibile la unul dintre cele mai interesante spectacole multimedia din România, Fusion Festival (Barajul Gura Raului, Sibiu, 13 iulie). Spectacolul de lasere, iluminarea arhitecturală, toate efectele vizuale împreună cu muzica transformă evenimentul într-o experienţă electrizantă.

Luna aceasta, dacă îţi place muzica jazz şi te afli la mare pe 19 iulie, mergi la Freedom Jazz Festival (Vama Veche, Marina Park). Nume internaţionale precum Billy Cobham, Sergio Mendes & Brasil 2012, dar şi artişti români precum Marius Mihalache sau Ovidiu Lipan Ţăndărică te vor binedispunde în cele două zile de festival.Detalii suplimentare despre evenimentele lunii iulie, la care biletele pot fi achiziţionate prin intermediul G-ticket, sunt disponibile în toate magazinele Germanos din ţară, precum şi pe site-ul Eventim.


G-ticket este un serviciu lansat de Germanos în urmă cu aproape 4 ani, în parteneriat cu Eventim – cel mai important jucător european de pe piaţa de ticketing a spectacolelor live şi de entertainment.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *