LifeStyle

Rochii de lux pentru o seara

O varianta la indemana pentru tinuta la petreceri, sarbatori, carnaval si serbari : rochiile de ocazie pentru o seara. Sunteti invitata la o seara speciala si vreti sa fiti imbracata dupa ultima moda ? O rochie de lux odata cumparata risca sa ramana mult timp nefolosita in sifonier dupa o singura purtare ! Noi va oferim o varianta mult mai la indemana, ieftina si rapida : inchirierea unei rochii pentru o singura seara. Astfel, de cate ori veti participa la diferite ocazii, veti uimi prin rochiile dumneavoastra de lux, de fiecare data alta !
Nu mai pierdeti timpul cautand prin magazine ! Sambata, 2 decembrie a.c., se deschide Salonul CRILA – singurul loc de unde puteti inchiria rochii de seara de o mare diversitate de stiluri si masuri !
In plus, salonul CRILA este singurul loc care dispune de rochite de ocazie pentru fetite si adolescente. Fie ca este vorba de o serbare, petrecere, carnaval sau de un eveniment special in familie, pentru fiica dumneavoastra va fi o seara de neuitat !
Dispunem de o gama larga de rochii purtand marci celebre precum : Paola Blu, Paola Richi si Muzaffer, Feroni, Armani, Marella, iar tarifele sunt accesibile.
Asiguram gratuit consultatie privind vestimentatia dvs.precum si retusurile necesare !
Garantam igiena absoluta a hainelor !
Clientele fidele ca si clientele din aceeasi familie beneficiaza de reducere !
Rochii superbe de ocazie in chirie! Vrei sa fii impecabila pentru o seara?
Vino la CRILA Team si noi o sa gandim pentru tine !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *