LifeStyle

Rochii-bijuterie si senzualitate in prezentarea designerului Cosmina Englizian

Bohemian Rainbow” se intituleaza colectia haute couture a designerului Cosmina Englizian care a incantat audienta Joi, 18 Septembrie in cadrul evenimentului “Style and Nature Gold Event” desfasurat la Domeniul Stirbey.

Urmand tematica evenimentului, creatoarea a transpus frumusetea naturii in vesminte rafinate innobilate manual cu accesorii si cristale Swarovski.

Silueta feminina este pusa in valoare prin intermediul unor sisteme tehnice complexe care incorporeaza corsetul si sutienul in rochie. Fluide si lejere, in culori naturale, matasurile accesorizate sculptate pe linia corpului, dau creatiilor un iz aristocratic.

In completarea rochiilor s-au creat pantofii care sunt ganditi pentru fiecare tinut in parte, din materiale complementare si accesorizati manual, completand astfel fascinatia si originalitatea rochiilor.

Piesa de rezistenta a colectiei, “Mireasa Curcubeu” a fost prezentata de bebelusa Delia care a defilat pe podium in admiratia prietenului ei Vali Barbulescu. Vadit emotionat, Barbulescu i-a oferit iubitei sale un imens buchet de trandafiri rosii. Rochia este rezultatul a 4 luni de munc, pentru realizarea ei fiind necesare aproximativ 250 de flori curcubeu cusute manual cu peste 10.000 de cristale si 104 randuri de crystal-mesh SWAROVSKI aplicat pe corset.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *