Concerte

Richard Marx – “Endless Summer Nights” – una dintre cele mai bune piese de vara


Piesa “Endless Summer Nights”, interpretata de Richard Marx, a fost declarata una dintre cele mai bune melodii de vara, potrivit unui top alcatuit recent de Billboard Charts. Piesa lui Richard Marxocupa pozitia a cincea in clasamentul ce reuneste treizeci dintre cele mai cunoscute piese de vara lansate de-a lungul timpului, in fruntea listei aflandu-se  “Summer In The City”, lansata de The Lovin’ Spoonful in 1966. Acordurile celor mai cunoscute piese Richard Marx vor putea fi ascultate toamna aceasta, live, si la Bucuresti, artistul urmand a sustine un concert pe 1 noiembrie la Sala Palatului.

Single-ul “Endless Summer Nights” a fost inclus in topul celor mai bune piese de vara alcatuit recent deBillboard Charts, ocupand pozitia a cincea, dupa “Surf City”  (Jan & Dean, 1963), “Itsy Bitsy Teenie Weenie Yellow Polkadot Bikini” (Bryan Hyland, 1960), “Wipe Out” (The Surfaris, 1962) si “Summer In The City” (The Lovin’ Spoonful, 1966). Clasamentul realizat special pentru anul 2010, a reunit 30 de piese, cu tematici specifice verii, ordonate in functie de pozitionarea lor in Billboard Hot 100, din 1958 pana in prezent. Piesa lui Richard Marx, inclusa pe albumul de debut al artistului, a fost lansata in 1988, inregistrand la vremea respectiva cea mai buna clasare a unui new entry, direct pe locul 53, ajungand in doar cateva saptamani pe cea de-a doua pozitie a topului. In clasamentul pieselor de vara, “Endless Summer Nights” a devansat hit-uri precum “Surfin’ USA” interpretat de Beach Boys, “Summer nights” – duetul dintre John Travolta si Olivia Newton-John sau “Summer of ‘69” a lui Brian Adams.

Toamna aceasta, Richard Marx va concerta in premiera la Bucuresti,  pe data de 1 noiembrie, laSala Palatului, biletele fiind disponibile online, pe www.myticket.ro si in reteaua magazinelorDiverta, la urmatoarele categorii de preturi 90120160200 si 250 de lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *