LifeStyle

Revista Scooter Fun, prima publicatie de scutere

Dupa ce prima revista de scutere din Romania a fost lansata la Bucuresti, urmeaza lansarea la Brasov. Primirea revistei de catre membrii comunitatii scuteristilor din Bucuresti a fost concretizata prin sampling-uri in centrele de vanzare scutere din capitala. Informatii utile, sfaturi, prezentari, toate au facut subiectul primului numar din Scooter Fun.

Lansarea proiectului VIATA PE SCUTER, in colaborare cu comunitatea scuteristilor din Romania, Politia Rutiera Romana, importatori importanti de scutere din Romania va avea ca efect direct reducerea accidentelor, cauzate de catre driveri de scutere, in trafic. Duminica 13.07.2008 incepand cu ora 14.00 Scooter Fun va fi prezenta in mijlocul Organizatiei Scuteristilor din Romania in cadrul intalnirii regulate a clubului din fata Circului de Stat din Bucuresti, unde va fi prezentata revista si se vor face comunicari referitoare la activitatea clubului si respectiv referitoare la planurile revistei.

Si tot pentru a fi aproape de comunitatea scuteristilor din Romania, revista Scooter Fun se va deplasa la BRASOV pentru a promova stilul de viata pe doua roti – viata pe scuter. Revista va fi prezenta la o sedinta foto in Piata Sfatului pe 11.07.2008.

info@scooterfun.ro
petru@scooterfun.ro
http://www.scooterfun.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *