LifeStyle

Revista Iona a premiat cele mai de succes brasovence

Asa cum v-am obisnuit deja, continuam seria de celebrare a celor mai de succes femei din tara. Revista IOANA impreuna cu SENSIBLU au organizat in acest an un eveniment unic si foarte special pentru fiecare oras mare din Romania. Premiile IOANA si SENSIBLU au ajuns deja la Focsani, Iasi, Cluj-Napoca, Timisoara,Constanta, Craiova si Galati. Caravana Premiilor IOANA a facut joi, 23 noiembrie, penultima escala la BRASOV, urmand ca in decembrie sa ajunga la destinatia finala, Bucuresti. Ca in fiecare oras vizitat pana acum, si in Brasov, autoritatile locale, ziaristi si cititoare ale revistei IOANA au manifestat un interes deosebit pentru aceasta seara de gala.

Ideea e simpla: cele mai implicate, cele mai de succes, cele mai creative si mai muncitoare locuitoare ale orasului sunt premiate de catre IOANA si SENSIBLU in prezenta a numerosi oaspeti: cititoare ale revistei IOANA, vipuri si autoritati locale ale urbei in care traiesc.

Pe 23 noiembrie, la ora 17.30, ceremonia de decernare a premiilor a avut loc la Brasov, la Centrul Cultural REDUTA. O seara plina de emotii pentru castigatoare, in care meritele si succesele inregistrate in domeniul in care activeaza, le-au fost recunoscute si recompensate de revista IOANA.

Nominalizarea pentru acordarea premiilor a fost facuta de un juriu format din reprezentanti ale mass-mediei locale si personalitati ale vietii publice din Brasov. La seara de gala din Brasov, premiile au fost inmanate de catre directorul general adjunct BURDA ROMANIA, dl. Sandrin Apostoloiu, iar publicul spectator a fost format din personalitati de seama ale vietii politice si sociale din Brasov. Caravana IOANA va ajunge la Bucuresti pe 15 decembrie, pentru a premia doamnele care s-au implicat activ in viata Capitalei.

Aveti mai jos lista cu fericitele castigatoare care au fost premiate, aplaudate si admirate la decernarea Premiilor IOANA si SENSIBLU in Brasov.

 

Ř ARTA SI CULTURA:

Hermella – artist plastic metaloplastie
Ř MEDICINA SI SANATATE:

Malina Dumitrescu – Casa Hospice Casa Sperantei
Ř MODA/FASHION:

Anca Chiru – Artemis
Ř ACTIVITATI EDUCATIONALE

Anca Negrea – profesori copii rromi
Ř SPORT:

Mariana Tarca – Rulmentul Brasov
Ř AFACERI:

Antonia Ceposu – Metabras
Ř ACTIVITATI SINDICALE:

Adela Bucur- lider sindical Primaria Brasov
Ř PROMOVAREA ŞI APĂRAREA DREPTURILOR FEMEII:

Luana Popa– Asociatia Femeilor de Afaceri si a Femeilor Conducatoare de Intreprinderi Brasov
Ř MASS-Media:

Ramona Ganea Puiu – sef departament Transilvania Express

 
 
 

BURDA Romania este unul dintre cele mai importante trusturi de presa din Romania. In prezent, Burda Romania editeaza 19 titluri periodice si foarte multe speciale.
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *