LifeStyle

Revista Descopera se apuca de sport

Pentru ca unul dintre cele mai populare subiecte de discutie din Romania il reprezinta sportul, revista Descopera, devenita acum site descopera.ro lanseaza o discutie despre coruptia din fotbal.

Cu totii vorbim despre sportul rege: fotbalul. Site-ul descopera.ro s-a hotarat sa vorbeasca despre fata ascunsa a Federatiei Internationale de Fotbal, despre santaj, luare de mita, falsificare de voturi, transferuri ilicite i bilete murdare. Articolul Fata nevazuta a FIFA: fabricarea unui preedinte ii invita pe useri sa patrunda in culisele acestui sport si sa descopere cum este condusa lumea fotbalului profesionist.

Descopera.ro le pune la dispozitie utilizatorilor pasionati de lumea sportului rege, povestea fascinanta a lui Sepp Blatter, presedinte FIFA, cel care de 11 ani se afla la carma institutiei. Daca a fost numit ca urmare a unor practici de coruptie si daca este sau nu adevarat zvonul ca delegatii Federatiei au primit plicuri cu bani in timpul congresului din 1998 sunt cateva dintre teoriile conspirationiste prezentate pe larg in articol. O alta presupunere pusa pe tapet ii face responsabili de manipularea alegerilor chiar pe magnatii din Golful Persic.
In lipsa unor argumente solide, Jopseph Sepp Blatter este inca la carma organizatiei pana in 2011, pastrand misterul despre cum se desfasoara lucrurile in lumea fotbalului international.
Articolul Fata nevazuta a FIFA: fabricarea unui presedinte face parte din Descopera Teoria Conspiratiei, cel de-al treilea maraton jurnalistic initiat de www.descopera.ro, dupa Maratonul Misterelor si maratonul Descopera Preistoria. Acest demers al site-ului Descopera.ro de a organiza maratoane de o luna de zile, pe diverse teme de interes, reprezinta o premiera in online-ul din Romania.

Despre Descopera.ro

Site-ul Descopera.ro a fost lansat in noiembrie 2007 si face parte din portofoliul de site-uri gestionate de MediaPro Interactiv. Sub slogan-ul: Descopera! E lumea ta!, site-ul ofera utilizatorilor harti interactive, jurnale de calatorie si materiale foto si video, informatii complexe din domenii diverse: cultura, natura, stiint, sport, travelling, etc, www.descopera.ro propune utilizatorilor un mod interactiv de a se raporta la informatie devenind din cititori comentatori sau chiar jurnalisti ai propriilor articole.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *