Concerte, Concursuri

Razvan Krivach a castigat Cerbul de Aur

Razvan Krivach si trupa sa au obtinut sambata seara trofeul Cerbul de Aur, la Brasov. Razvan Krivach a spus ca cei 10.000 de euro castigati la aceasta competitie vor fi investiti in instrumente muzicale.

Premiul II – in valoare de 7.000 de euro – a fost adjudecat de formatia Biondo din Suedia. Tony Poptamas & Desperado feat Alexandra Ungureanu au obtinut locul trei si 5.000 de euro.

Anamari Dansc a primit premiul publicului, in vreme ce premiul juriului a ajuns la francezii 3Nity.

Juriul editiei 2008 a Cerbului de Aur a fost format din Dida Dragan – presedinte, Alfredo Tisocco (Italia), Antero Paivalainen (Finlanda), Eugen Doga (Moldova), Horia Moculescu, Marty Cintron (solist al trupei No Mercy ), Rolf Wetzel (Germania), Valeriu Lazarov si Victor Socaciu .

Razvan Krivach spunea, inainte de anuntarea rezultatelor, intr-o conferinta de presa, ca este aproape sigur ca el va fi castigatorul trofeului – informeaza Mediafax.

“Vreau in primul rand sa le multumesc colegilor mei, nu doar celor sase care se afla acum pe scena cu mine, ci si celorlalti care formeaza echipa mea. Asta pentru ca toti au castigat in seara aceasta, si nu doar numele Razvan Krivach”, a spus Krivach la primirea trofeului.

Duminica artistul declara: “Ceea ce a facut diferenta intre concurenti este probabil performanta, originalitatea, show-ul si interpretarea adevarata. In rest, totul e relativ si tine de subiectivitatea juriului. Oricine e subiectiv, dar se tine cont si de anumite calcule matematice pe care fiecare din membrii juriului le are in vedere.”

Seara de sambata a fost incheiata cu recitalul Simply Red , urmarit de aproximativ 5000 de spectatori. Trupa si-a anuntat retragerea in 2009.

Sursa: Bestmusic


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *