Evenimente

Raid Extrem: Downhill – Sinaia pe 3-4 octombrie

Comunitatea riderilor pregateste un spectacol de zile mari. Locatia aleasa e una speciala, Sinaia fiind unul din punctele strategice pe scena dowhhill-ului inca de la inceputuri. Istoria continua: concurs, rideri, emotii, peisaj de toamna, vin fiert, castelul Peles si traditionalii ursuleti de la cota 1400 m. Pe 3-4 octombrie, toti cei care iubesc dowhhill-ul, practicanti sau pasionati, sunt invitati sa participe la Stepdown Challenge Sinaia ’08, concurs ce continua traditia celor organizate pana acum.

Cunoscuta ca fiind proba regina a mountain-bike-ului (sport ce presupune parcurgerea pe bicicleta a unor trasee montane), downhill-ul este cea mai spectaculoasa, dar si cea mai periculoasa proba, implicand coborari pe bicicleta prin padure cu viteze de pana la 40km/h. Traseele alese sunt de regula foarte tehnice, parcursul lor avand curbe stranse, bolovani, radacini si jumpuri.

Initiativa organizarii acestui concurs apartine Raid Extrem, care este si sponsor principal al concursului. Stepdown Challenge Sinaia ’08 are loc cu sprijinul Primariei orasului Sinaia, a Asociatiei Montane ABSOLUT OUTDOOR si impreuna cu colaboratorii, si totodata sponsorii concursului, Boardzone (ANIMAL), Surmont (TREK) si EXTREME RIDERS. Castigatorii sectiunilor de seniori si juniori vor primi premii in valoare de aproximativ 2500 euro.

Imaginea concursului este rezultatul muncii echipei de la Baritchi Advertising, iar B24 FUN si revista MBIKE vor povesti lumii despre cele intamplate.

Keep ride alive !

Pentru mai multe detalii: www.Raid Extrem.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *