LifeStyle, Vedete

Q Magazin – de fapt Q Magazine, cu Floriana Jucan

Q Magazin

Primul numar al revistei Q Magazine, care iese astazi pe piata, sub conducerea Florianei Jucan, dezvaluie povestea de dragoste dintre Mario Lefkaridis, trezorierul UEFA, si o chelnerita din Romania. Faimoasa revista britanica “Q magazine” a implinit 20 de ani de la infiintare si este o publicatie specializata in vedete si lifestyle.

Relatia secreta dintre bogatul cipriot si fosta ospatarita este descrisa pe larg in aceasta publicatie. Florica Fieraru a fost chelnerita la restaurantul Odobesti la mijlocul anilor, 90 iar cativa ani mai tarziu la McMonis, dezvaluie colegii de la ProSport. Ea l-a cunoscut pe Lefkaridis, care este bun prieten cu Mircea Sandu si presedinte de onoare la Farul, in acea perioada, la una dintre petrecerile pe care le frecventa in Capitala.

Spotul TV al revistei >>

2 Comments

  1. Inca o pubela cu iz jurnalicesc a aparut pe piata deja sufocata de mizerii.
    Ar trebui ca Madame Juncan sa-si amintesca ca nu a cunoscut-o pe Flory in Dorobanti ci la Odobesti unde aceasta din urma (Flory) era sefa de sala iar Doamna Viitoare Jurnalista de gunoaie era doar dama de companie a barbatilor cu bani. Imi aduc aminte ca o data a facut un scandal monstru dupa ce consumase o sticla de sampanie pe motiv ca aceasta ar fi fost calda ; si nu s-a lasat pana cand patronul restaurantului Odobesti, respectiv Alexandru Raducan, i-a facut cadou o alta sticla – sa taca si sa plece ca beata era deja.
    Este un articol plin de rautate iar pentru cei care nu stiu Doamna Juncan pretinde bunuri materiale pentru A NU PUBLICA articole … poate se alege cu vreo geanta de la Flory – macar din colectia trecuta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *