MUZICA

Puya lanseaza ”Undeva-n Balcani”, in premiera pe Apropo.ro!

Apropo.ro ofera utilizatorilor o noua premiera muzicala: Undeva-n Balcani, primul videoclip al artistului filmat indoor. Prezent in varianta necenzurata pe www.apropo.ro, clipul ofera fanilor efecte si beat-uri noi, care amintesc de stilul rap-ului american.

Piesa “Undeva-n Balcani” reprezinta viziunea proprie a artistului fata de Romania anului 2009 si vine cu un stil muzical nou, foarte apropiat de cel al artistilor de peste ocean. Melodia face parte de pe Romanisme, primul album dintr-o serie de doua ce vor fi lansate impreuna cu MediaPro Music.
Filmarile videoclipului au avut loc la Studiourile MediaPro, din Buftea, sub indrumarea regizorului Marian Crsian, cel care a scris si scenariul clipului.
Pe langa videoclip, toti cei interesati de muzica artistului pot vedea pe site-ul apropo.ro imagini inedite din culisele filmarii videoclipului si poze in exclusivitate de pe platoul de filmare.
Lansarea in premiera a videoclipului “Undeva-n balcani” face parte din seria premierelor muzicale de pe apropo.ro la care au participat artisti precum: Dana Nlbaru (care a lansat albumul Parfum si videoclipul piesei Tu), Loredana care a lansat pe apropo.ro controversatul videoclip al piesei Tzuki, Anda Adam care a lansat videoclipul piesei Sufletul Meu si Cristina Sptar care a lansat Go High.

Despre Apropo.ro
Portal cu traditie pe internetul romanesc, www.apropo.ro pune la dispozitia internautilor o selectie completa de stiri, entertainment si concursuri interactive. in urma relansarii, apropo.ro ofer utilizatorilor primul serviciu romanesc de email cu spatiu de stocare de 2 GB, Album (serviciu de video-sharing) si Felicitari interactive. Utilizatorii se pot alatura celei mai mari comunitati de chat din Romania Takla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *