RETETE CULINARE

Pui marocan cu conopida si naut

Ingrediente pentru 4 portii: 1 lingura ulei de masline, 500 g piept de pui dezosat si fara piele, taiat cubulete, 1 ceapa tocata, 3 catei de usturoi, zdrobiti, 2 cani buchetele de conopida, 2 cani naut din conserva, 6 cani supa de pui, 2 linguri sos de rodie, 1 lingura cardamon, jumatate de cana de caju, tocat.

Preparare:

Retete fara gluten

Se incalzeste cuptorul la foc mare.
Intr-o cratita se pune carnea de pui in uleiul de masline incins, se prajeste putin amestecand sa nu se arda. Dupa 5 min se adauga ceapa, usturoiul, nautul, conopida, supa de pui, sosul de rodie si cardamonul , se acopera si se da la cuptor pentru 25 minute.
Se serveste cu caju tocat presarat deasupra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *