FILME

Psych – sezonul 5 la Universal Channel

Marți, 6 mai, de la ora 17:00, la Universal Channel începe, în premieră, un nou sezon al serialului comic de acțiune Psych. În sezonul cu numărul 5, ne reîntâlnim cu Shawn Spencer, tânărul consultant al poliţiei care îşi foloseşte atât de bine puterea de observaţie pentru a rezolva diverse cazuri, încât detectivii din jur cred că are puteri de medium. Iar el face tot posibilul pentru a-i lăsa să creadă asta.

În noul sezon, Shawn Spencer și amicul lui, Burton ‘Gus’ Guster, anchetează un caz de răpire care scoate la iveală rivalitatea dintre două bande și încearcă să afle misterul din jurul morții misterioase a unui dansator de step. De asemenea, cei doi pornesc într-o cursă contracronometru pentru a da de urma unei femei răpite de vechiul lor adversar, Mr. Yin. Atunci când identitatea acestuia este, în sfârșit, descoperită, depinde numai de Shawn și Gus să rezolve acest caz, în ultimul episod al sezonului 5.

În serialul Psych joacă James Roday (“The Dukes of Hazzard”), în rolul consultantului poliției Shawn Spencer și Dulé Hill (“The West Wing”), care îl interpretează pe cel mai bun prieten al lui Shawn Gus. Corbin Bernsen (“Kiss Kiss Bang Bang,” “L.A. Law”) apare în rolul tatălui lui Shawn, care nu este deloc mulţumit de talentul fiului său, deşi el este cel care, în mod ironic, i-a cultivat fiului său puterea de observaţie în copilărie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *