LifeStyle

Profesorii din Marea Britanie folosesc materiale educaţionale româneşti de la INTUITEXT

 INTUITEXT, divizia de software educaţional a grupului Softwin, a lansat teachBee.co.uk, portal cu materiale educaţionale pentru profesorii de biologie, chimie şi fizică din Marea Britanie. TeachBee.co.uk conţine sute de materiale didactice pentru gimnaziu şi liceu, adaptate la programa şcolară britanică. 

Resursele educaţionale de pe teachBee.co.uk cuprind jocuri interactive, animaţii, experimente virtuale şi simulări 3D. Acestea sunt insoţite de câte un Ghid al profesorului, care oferă informaţii despre curriculă, obiective ale predării, sugestii de utilizare şi întrebări de verificare a cunoştinţelor dobândite. Toate materialele conţin un editor de texte cu ajutorul căruia profesorul poate adapta textul şi explicaţiile, la nivelul de cunoştinţe al elevilor. Aplicaţiile pot fi utilizate cu ajutorul proiectoarelor digitale sau al tablelor interactive.

Materialele educaţionale de pe teachBee.co.uk pot fi cumpărate online la preţuri începând cu 9,9 lire sterline pentru o licenţă de şase luni. Noul proiect INTUITEXT a fost realizat de o echipă de experţi români în colaborare cu specialişti TEEM, cea mai mare organizaţie de evaluare în domeniul softurilor educaţionale din Marea Britanie.

 

INTUITEXT a prezentat portalul TeachBee.co.uk la târgul anual British Education and Training Technology (BETT) 2008, care a avut loc la Londra în perioada 9 – 12 ianuarie 2008. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *