Evenimente, RETETE CULINARE

Primul Volum Best of Good Food, Gata în doar 30 de minute

Bunătăţi româneşti la platou, papanaşi braşoveni serviţi cu smântână şi dulceaţă de vişine, praz cu măsline şi ţuică fiartă: echipa Good Food împreună cu Bunica au întins masa pentru cititori şi prieteni pe 18 noiembrie, în Flanco din Unirea Shopping Center. Tot atunci, Good Food a lansat în parteneriat cu Untdelemn de la Bunica primul volum Best of Good Food, ‘Reţete gata în doar 30 de minute’, moment ce coincide cu aniversarea a şase ani de Good Food în România.

În spirit românesc, echipa Good Food a pregătit un meniu tradiţional pentru întâlnirea de vineri, 18 noiembrie. Pentru început, mâncare de praz cu măsline, gustoasă datorită dafinului cu care Alexandra Trandafir uneori “exagerează intenţionat” la preparare. Ioana Munteanu a preparat papanaşii braşoveni, pe care “mulţi bucătari se feresc să îi facă”, deşi se gătesc uşor. Alături de ele a fost şi Marius Tudosiei, invitat special de la Băcănia Veche, responsabil cu platoul de bunătăţi româneşti şi tartinele cu macrou, sfeclă şi castravete, reţetă alesă din Best of Good Food. Meniul a fost condimentat cu premii oferite de Undelemn de la Bunica, Flaco şi Bosch.

La masa cu Good Food

“Odată cu acest volum pornim seria Best of Good Food şi mă bucur că am ajuns la acest moment de maturitate în care putem oferi cititorilor noştri o colecţie cu cele mai bune reţete. După o carieră de 6 ani, un artist poate scoate un volum de Greatest Hits, iar noi ne putem lăuda cu mii de reţete din care să alegem. Sper că cititorilor noştri să le placă volumul la fel de mult pe cât ne-a plăcut nouă să lucram la el. Abia aşteptăm să revenim cu volumul 2, în primăvară”, a declarat Cristina Mazilu, redactor şef Good Food.

“Am ales să sprijinim acest proiect întrucât Untdelemn de la Bunica încurajează gătitul acasă, pentru cei dragi, oferind încrederea în ingrediente de calitate care pot transforma o banală mâncare în ceva nou şi delicios aşa cum bunicile noastre ne surprindeau mereu cu buntăţi. Aşadar, încearcă, experimentează şi vei descoperi că orice reţetă din această carte se poate transforma într-un prilej de recunoaştere de către familia ta. Gateşte cu încredere!”, a declarat Irina Oprea, reprezentantul brandului produs de Cargill Oils.

La masa cu Good FoodVolumul conţine o colecţie de 100 de reţete rapide pentru gustări, supe, salate, feluri principale şi deserturi, cu timp maxim de preparare de 30 de minute, potrivite pentru mesele din timpul săptămânii, când timpul pentru gătit lipseşte de cele mai multe ori. Publicaţia va fi disponibilă timp de trei luni, în reţeaua de distribuţie a presei şi pe site-ul oficial Good Food.

Mai multe detalii găsiţi pe www.goodfood.ro .

Good Food - gata in 30 de minute
Good Food - gata in 30 de minute

One Comment

  1. Buna,numele meu este Florina si sunt din Oradea,am si eu o mica problema am vrut sa cumpar “best of GOODFOOD” dar din pacate nu lam gasit aici in ORADEA.Am vazut ca se poate achizitiona in pachet cu revista dar eu o am deja si nu as vrea sa o mai cumpar inca o data,cumpar revista luna de luna.Poate imi dati un sfat cum sa fac rost de ea.A si mai am o intebare in legatura cu revista GOOD HOMES ce sa intamplat ca nu mai apare pe piata?Mia parut tare rau ca nu am mai gasit-o.Astept cu nerabdare sa imi dati un raspuns, pana atunci va multumesc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *