LifeStyle

Predeal Snow Houses – Natura ca detaliu

Predeal Snow Houses este gandit ca un detaliu al naturii si il privim ca o secventa dintr-o poveste cu zapada. Astfel prin arhitectura incurajam ca locuitorii casei sa se scufunde in adancimea povestii si sa traiasca clipe calduroase intr-un ambient fermecator.

“PREDEAL SNOW HOUSES este un proiect ce reuneste experienta noastra in proiectarea apartamentelor de vacanta si creativitatea specifica unui proiect particular si unic. Expresivitatea sitului, terenul foarte abrupt, impadurirea lui cu copaci de talie mare, orientarea inspre partie, au determinat in mare parte abordarea arhitecturala a imobilului. Inscrierea cat mai discreta in peisajul caracteristic montan printr-o arhitectura fragmentata, cu acoperisuri cu panta mare, etaje mansardate, ce aminteste de casele din aceste zone, a fost un obiectiv al proiectului. Finisajele exterioare vor fi realizate din piatra, tencuiala si tabla, balustrade din aluminiu, finisaje durabile in climatul specific al zonei. Prin finisaje si volumetrie incercam sa obtinem o “casa” ce se va inscrie armonios in peisaj dar si o cladire moderna, functionala si eficienta pentru viitori locuitori”, a declarat Silviu Iordache, director de PR & Comunicare al companiei IMOBILIARA SRL.

Incinta este prevazuta cu 12 locuri de parcare pentru cele 10 apartamente. Accesul la apartamente se va face direct de pe teren la primele doua niveluri – exporand la maxim inclinatia terenului si printr-o cursiva la ultimul nivel –duplex.

Apartamentele sunt dispuse astfel:
La primul nivel – 2 apartamente cu 2 camere, continand un mic hol la intrare, o bucatrie semi deschisa, living, baie, dormitor si terasa.
La al doilea nivel – 4 apartamente cu o camera- vestibul, baie, bucatarie si camera ce poate fi amenajata ca living si dormitor.
La al treilea nivel si al patrulea nivel (mansarda) au fost proiectate patru duplexuri cu 3 camere fiecare. La nivelul de jos- vestibul, living cu semineu, bucatarie si baie si la nivelul mansardat – doua dormitoare, hol si baie. Toate apartamentele au balcoane si vederi la partie.
“Finisajele interioare vor fi de o calitate foarte buna, preferand materialele naturale si simple. Parchet din lemn dublu stratificat, gresie si fainta in bai, bucatarii si holuri, vopsitorie lavabila pe pereti si plafoane. Gresia si fainta – Marazzi, obiecte sanitare Hatria – firme ce garanteaza calitatea si designul. Tamplaria va fi din aluminiu la culoarea balustradelor si a invelitoarelor. Cladirea va fi termoizolata cu termosistem conform normelor in vigoare. Detaliile sunt gandite pentru intreaga cladire si vor fi tratate in mod unitar pentru o coerenta si armonie totala a cladirii”, a mai declarat dl. Silviu Iordache.

Apartamentele sunt puse în vânzare începând cu data de 18 ianuarie 2008, pliantul complet putând fi copiat de pe site-ul companiei noastre: www.imobiliarasrl.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *