LifeStyle

Portal de informatii imobiliare

Rezidential.net, portalul ansamblurilor rezidentiale noi, isi schimba infatisarea. Pe langa sectiunile existente, de apartamente in blocuri noi, vile noi, locuinte de lux, motor de cautare a locuintei dorite in functie de mai multe criterii, stiri din domeniul imobiliar si financiar-bancar, Rezidential.NET lanseaza o noua sectiune destinata vizitatorilor site-ului: sectiunea de decoratiuni interioare.

Site-ul Rezidential.NET a fost lansat in septembrie 2006 si a devenit destul de repede un punct de referinta in domeniul site-urilor de imobiliare. Specificul lui este dat de prezentarea exclusiv a pietei ansamblurilor rezidentiale noi. Pentru cei care si-au achizitionat deja locuinta sau vor sa o amenajeze pe cea existenta, ne-am gandit sa lansam o sectiune cu articole si sfaturi despre amenajarea locuintei. Intentionam ca in viitorul apropiat sa completam sectiunea cu un catalog al firmelor din domeniu impreuna cu posibilitatea de a da rating sau a posta comentarii despre experientele pe care vizitatorii site-ului le-au avut cu firma respectiva.

Daca in va intereseaza achizitia unei locuinte, pe site-ul www.rezidential.net puteti gasi marea majoritate a ofertelor aparute pe piata, cu descrieri detaliate, preturi totale si pe metrul patrat, precum si date de contact ale dezvoltatorilor sau agentiilor. Aici puteti alege intre o vila construita in Corbeanca, Ghencea sau Pipera, cu preturi pornind de la 80.000 euro, un apartament intr-un mare ansamblu rezidential cum ar fi Sema Park, West Park sau Asmita Gardens la preturi de 90.000-100.000 euro sau un apartament intr-unul dintre proiectele imobiliare de mai mica anvergura, mici imobile de cateva niveluri construite de persoane fizice cu preturi incepand de la 50.000 euro.

Site-ul isi propune nu numai sa prezinte toate ofertele de noi locuinte de pe piata, dar si stirile din domeniu: modificari de norme legislative privind piata imobiliara sau bancare, analize si studii privind evolutia preturilor la locuinte in Romania, noutati privind normele de creditare, posibilitatile de a obtine finantare pentru achizitionarea locuintei dorite etc.

Rezidential.NET

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *