Evenimente

Pizza Hut sustine comunitatea Web 2.0 din Romania

Pizza Hut Romania a gazduit, luni, 14 septembrie, “Offline 2.0, cel mai important eveniment de socializare destinat comunitatii Web 2.0” – dupa cum a fost caracterizat evenimentul de catre cei peste 80 de bloggeri prezenti pe terasa Pizza Hut Dorobanti.

Offline 2.0 si-a propus sa reuneasca membrii comunitatii Web 2.0 intr-un spatiu “din viata reala” pentru a-i ajuta sa se cunoasca mai bine,”fara grupuri prestabilite si fara teme impuse. Doar din dorinta de a ne cunoaste si a demonstra ca, intr-adevar, suntem o comunitate . Pentru ca o comunitate nu poate exista cu jumatati de masura. Nu putem fi prieteni in online si straini in offline”.

Iar Pizza Hut Romania, partener firesc al acestui eveniment, s-a dovedit a fi pe gustul bloggerilor. Pentru ca evenimentul a fost o reusita. O reusita concretizata de interactiunea dintre bloggeri, de bucuria de se vedea si revedea si, mai ales, de dorinta lor de a inchega si mai mult comunitatea romaneasca Web. 2.0. Si, ca informatie: in ziua evenimentului, blogul Offline 2.0 s-a situat luni pe primul loc in topul cresterilor inregistrate de blogurile romanesti gazduite pe wordpress.com.

“Ca peste tot in lume, Pizza Hut incurajeaza si sprijina comunitatile. Iar comunitatile online sunt mai mult decat o moda de moment: sunt viitorul unei lumi care se construieste chiar sub ochii nostri”, afirma Carmen Lupulet, directorul de marketing al companiei.

Pizza Hut este recunoscuta pentru faptul ca a devenit prima companie din lume care are un angajat insarcinat cu interactiunea in cadrul retelelor sociale. Cu peste 970.000 de fani inscrisi pe pagina de pe Facebook a companiei, Pizza Hut a starnit o adevarata avalansa de comentarii pe bloguri cand a anuntat ca va angaja un “twintern”. Concursul pentru ocuparea postului a fost castigat de catre Alexa Robinson, absolventa a sectiei de Comunicare din cadrul Universitatii North Carolina.

In Romania opereaza in prezent 13 restaurante Pizza Hut, dintre care sase in Bucuresti, doua in Constanta, doua in Cluj si cate o locatie in Timisoara, Bacau si Iasi. Anul acesta Pizza Hut Romania va implini 15 ani de existenta pe piata restaurantelor casual de la noi din tara.

Pentru mai multe informatii, va rugam accesati PizzaHut.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *