LifeStyle

Pictori de geniu de la Adevarul

Pictori de geniu este cea de-a treia serie speciala pe care ziarul Adevarul, cel mai bine vandut ziar quality din Romania, o lanseaza miercuri, 16 septembrie, la nivel de masa, in decurs de mai putin de un an, dupa colectiile 100 de carti pe care trebuie sa le ai in biblioteca si Disney Clasic.

Timp de 14 saptamani, in fiecare miercuri, impreuna cu ziarul Adevarul si suplimentul Adevarul Literar&Artistic, cititorii vor putea descoperi cele mai frumoase picturi facute vreodata de mana omului, reunite in 14 albume concepute in conditii grafice de exceptie, fiecare exemplar numarand 160 de pagini, full color.

Primul volum, dedicat inegalabilului Michelangelo, va fi distribuit gratuit, impreuna cu ziarul Adevarul si revista de opinie Dilema veche, fiind editat intr-un tiraj total de 400.000 de exemplare. De la cel de-al doilea volum al colectiei, cataloagele de arta se vor vinde impreuna cu ziarul Adevarul la incredibilul pret de 12,99 lei, intr-un tiraj mediu de 120.000 de exemplare pentru fiecare titlu. Atuurile cartilor Adevarul, calitatea exceptionala si pretul imbatabil, se vor regasi si de aceasta data in fiecare dintre cele aproape doua milioane de albume ce vor fi comercializate pana la Craciun.

Sa cunosti cele mai frumoase picturi din istoria umanitatii e o chestiune de minima cultura generala!

Fiecare mare pictor ales va fi tratat in 160 de pagini, cu referiri ample la viata si opera sa, dar si cu nenumarate reproduceri dupa cele mai importante lucrari de arta ale sale. In lista numelor care dau titlurile acestor carti esentiale pentru cultura generala se regasesc si cei mai apreciati doi pictori romani ai tuturor timpurilor, Nicolae Grigorescu si Nicolae Tonitza, alaturi de Rembrandt, Leonardo da Vinci, Monet, Dali sau Picasso.

Ca un plus de culoare pentru colectionari, cele 14 albume de arta formeaza pe cotorul lor celebra pictura Cina cea de taina a lui Michelangelo.

Adevarul Holding a depus eforturi considerabile in acest proiect, in sensul asigurarii unei calitati exceptionale a volumelor (sunt tiparite in Italia, intr-una dintre cele mai bune tipografii din lume), a unui pret inegalabil, de doar 12,99 lei, in conditiile in care un asemenea volum se poate gasi in librarii la aproximativ 50 de lei si a unui marketing creativ adresat celor carora nu le este rusine sa vorbeasca despre cultura generala obligatorie, a declarat Razvan Corneteanu, Director General Adevarul Holding.

Adevarul Holding este unul dintre cele mai importante trusturi de presa romanesti. Casa de editura a holdingului Adevarul a lansat colectiile: Carte de lux Adevarul, 100 de carti pe care trebuie sa le ai in biblioteca si Disney Clasic. In portofoliul companiei se regasesc: Adevarul, ziarul quality numarul 1 in Romania, Adevarul de Seara, cotidian distribuit gratuit in 48 de orase ale tarii, Click!, tabloidul numarul 1 in Romania, revistele Click! pentru femei, Click! Pofta buna si Click! Sanatate, publicatiile culturale Dilema veche si Dilemateca, Foreign Policy Romania, revista Historia, Forbes Romania, catalogul Forbes Romania 500 Miliardari. Adevarul Holding este prezent si pe piata internationala, ca publisher al cotidianului ucrainean Blik, din Kiev. Divizia internationala a grupului mai cuprinde redactii in Spania si Italia, infiintate in 2007.

http://www.adevarul.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *