Evenimente

Petreceri moda anilor '30 pentru companii

In fiecare an, agentiile organizatoare de evenimente propun diverse concepte pentru petreceri, care mai de care mai interesante si mai antrenante, caci atractia lunii decembrie o constituie petrecerile de Craciun pentru companii. Prohibition Party este noul concept de petrecere corporate de Craciun, de departe cea mai solicitata tematica. Astfel, companiile care fac petrecere pentru angajati, pot transforma Craciunul intr-un adevarat eveniment, renuntand la banalele petreceri organizate cu acest prilej. Anii ’30 atrag instantaneu atentia clientului, care se imagineaza imediat in costum de gangster, cu o mitraliera in mana, tragand, asezat la o masa, dintr-un trabuc cubanez. Poate ca in Romania a ramas inca influenta acelor ani, influenta care se simte inca prin muzica de calitate, dar si prin stilul arhitectural al marilor orase.

Prohibition Party – un concept incitant
Atrage ideea unei seri elegante, in compania colegilor, pe un fond muzical de calitate – romante, swing, charleston sau chiar blues. Traditia cantaretilor romani de muzica a anilor ’30 revine in forta, alaturi de varianta foarte buna a unei trupe de cover. Exista apoi fascinatia pentru stilul vestimentar al vremurilor respective. Pentru barbati nu este nimic complicat, o palarie pe cap facand un costum sa para desprins din povestile cu gangsteri. In cazul doamnelor, atrag buclele dar si rochiile precum si stilul de machiaj folosit. Pentru ca o petrecere de acest gen sa aiba succes, trebuie ca totul sa para a apartine anilor ’30. Oamenii costumati epocii, celebrele cigare-girls imbracate in rosu si negru, in fuste scurte si cu tavita de trabucuri in fata, pentru a ne integra in atmosfera. Spectacol de Can-Can, decorarea salii cu aranjamente simple, o veioza pe masa, cate un pachet de carti de joc (pentru ca gangsterii vremii erau pasionati de jocuri de noroc) si un aranjament simplu de flori. Piese de mobilier vechi sau obiecte de recuzita, cum ar fi un patefon, o flasneta, iar intr-un colt al camerei cateva cutii de lemn stivuite, cu nume de bauturi alcoolice scrise pe ele… pentru ca e Prohibition Party! Apoi, cateva momente de pantomima si Maestrul de Ceremonii pentru a lega secventele petrecerii intre ele. Imbracat elegant, intr-un costum cu dungi si cu o palarie pe cap, MC-ul este cel care arunca provocari si care, asa cum se intampla si in acele vremuri, prezinta numerele care urmeaza.

Cam asa se prezinta, in linii mari, Prohibition Party. Daca va atrage ideea, si doriti ca pentru o seara sa intrati in rol de gangster si de lady a anilor 1930, va asteptam la No Surprises, “Your Party Organizer”! Pentru o petrecere de Craciun memorabila!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *