Evenimente

Petrecere de Halloween cu Guinness la Dublin Irish Pub

Vineri, 31 octombrie 2008, Dublin Irish Pub va invita sa alungati spiritele rele printr-un party de neuitat. Vino echipat de Halloween si vei fi premiat. In plus, concurs de machiaj specific de Halloween. Fetele noastre iti vor arata cum sa ii impresionezi pe ceilalti.

Noaptea de Halloween e noaptea in care granita intre vii si morti se ridica, iar mortii bantuie in lumea celor vii in voie. La DUBLIN IRISH PUB esti in siguranta. Berea, muzica buna si costumatia de rigoare te vor tine departe de spiritele rele. Intre 22:00 si 23:00 beneficiezi de promotia Platesti o bere (Guinness, Kilkeny, Carlsberg sau Tuborg) si PRIMETI DOUA!(doua beri, bineinteles).
Vrajitoarele, monstri, varcolacii si dovlecii vor fi partenerii tai de petrecere si te vor ajuta sa scapi de spiritele rele distrandu-te toata noaptea de Halloween, asa cum numai irlandezii stiu sa o faca.
Atmosfera incendiara, distractie, Premii, Premii, Premii!
Sponsor principal Guinness!
Dublin Irish Pub inseamna un loc in care te simti bine, atat dimineata la o cafea, la pranz sau la cina impreuna cu persoana draga sau cu prietenii, de luni pana duminica. Meniul nostru cuprinde feluri de mancaruri din cele mai variate, toate realizate cu multa pasiune si personalitate de catre bucatarul nostru – Salvatore Inocenti.
i pentru ca mancarea buna merge cu o bautura buna le oferim clientilor nostri multa bere, vinuri alese, o gama foarte larga de wiskey, cocktail-uri, bauturi alcoolice si nealcoolice.
Ce ne caracterizeaza cel mai bine este veselia si buna dispoztie. Dovada stau concertele, petrecerile tematice, stand-up comedy-urile si petrecerile corporate organizate la Dublin Irish Pub.

Dublin Irish Pub
str. Mihai Viteazu nr. 31
Tirgu-Mures, jud. Mures
Rezervari la 0265-211.200
contact@dublinpubms.ro
http://www.dublinpubms.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *