Evenimente

Peste 850 de scoli din Romania inscrise in concursul national Scoli pentru un viitor verde

Pana la data de 1 februarie 2010, peste 850 de echipe verzi s-au inscris in Programul educational si concursul national Scoli pentru un viitor verde®, concurs initiat de organizatia internationala WWF si Editura CD PRESS (prin revistele educationale Pipo, Doxi, Terra Magazin).

Cele 850 de echipe verzi reprezinta unitati de invatamant din toate judetele tarii si din toate sectoarele municipiului Bucuresti.

La cererea unui numar mare de cadre didactice, s-a hotarat prelungirea perioadei de inscriere in concurs pana la 15 februarie a.c.

Numarul de scoli care s-au inscris in concurs este impresionant, cu atat mai mult cu cat activitatile impuse de regulament sunt destul de numeroase si complexe. Noi le dorim mult succes tuturor echipelor care vor concura pentru titlul de cea mai verde scoala/gradinita!`- Luminita Tanasie, Manager de Program WWF Romania

Pe site-ul dedicat www.scolipentruunviitorverde.ro vor fi postate activitatile deosebite pe care participantii le realizeaza special pentru concurs. Lunar, dintre activitatile publicate pe site, o parte vor fi selectate pentru publicarea in revistele Pipo, Doxi, Terra Magazin.

Pentru mai multe detalii legate de inscriere sau desfasurarea concursului, accesati www.scolipentruunviitorverde.ro , sectiunea Intrebari, sau urmariti revistele Pipo, Doxi, Terra Magazin.

Editura CD Press activeaza pe piata de profil din Romania din anul 1994. Cu aproximativ 250.000 de abonamente lunar la revistele sale, Pipo (adresata copiilor din invatamantul prescolar), Doxi (pentru copii intre 7-11 ani/ciclul primar) si Terra Magazin (destinata copiilor mai mari de 11 ani), Editura CD Press este lider pe segmentul publicatiilor scolare.
Cu o vasta experienta in domeniul educational, acumulata in peste zece ani de activitate, Editura CD Press a devenit cunoscuta pe piata manualelor scolare ocupand, in prezent, un loc important pe acest segment de piata

www.cdpress.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *