Vedete

Penelope Cruz promoveaza Mango

Pentru ultima colectie Mango din Spania, Penelope Cruz si sora ei mai mica, Monica, au intrat in contact cu latura lor masculina. La sedinta foto pentru colectia primavara/vara, cele doua au purtat camasi barbatesti si palarii.

Penelope Cruz si sora ei mai mica au pozat pentru cuplul de fotografi Mert si Marcus, realizand niste fotografii incredibil de sexy, in care sunt scoase la iveala multe zone frumos bronzate si un corp foarte bine tonifiat.

Dat fiind ca acesta este prima data cand surorile Cruz sunt imaginea Mango, hainele noului sezon vor fi editie limitata. Prima lor aparitie pentru brandul spaniol a inclus un mix de haine de gala, jeansi, articole tricotate si haine de zi care au la baza articole vestimentare din propria lor garderoba.

Penelope, care este proprietara unui mic magazin de haine din Madrid, a declarat: “Vroiam sa facem asta de multa vreme. Trebuia doar sa gasim oamenii potriviti cu care sa ne asociem”.

2008 va fi un an aglomerat pentru surorile Cruz. Saptamana trecuta, cele doua au participat la filmarea noului clip al fratelui lor, Eduardo.

In cursul acestui an, Penelope va avea multe aparitii pe marele ecran
Nu mai putin de patru filme care o au pe Penelope Cruz in distributie sunt pe punctul de a avea premiera: “Manolete”, “The Good Night”, “Elegy” si “Vicky Cristina Barcelona”.

Filmarile pentru urmatoarele filme au fost amanate din cauza grevie scenaristilor de la Hollywood.

Sursa: www.vedeta.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *