Concerte, Vedete

Patricia Kaas, felicitata in Franta pentru prestatia de la Eurovision

Sambata, 16 mai, Patricia Kaas a obtinut locul 8 la concursul Eurovision 2009 . France 3 insa – televiziunea care a transmis in direct evenimentul pentru Franta – a fost lider de audienta inregistrand un nou record: 5,6 milioane de persoane au urmarit si sustinut evolutia conationalei lor.

Cu privire la aceasta reusita, artista marturiseste pentru Le Parisien: “Nu pot decat sa ma bucur ca am fost privita de catre un numar atat de mare de persoane si concluzionez ca poporul francez m-a sustinut sincer”

Drept multumire pentru prestatia excelenta din cadrul concursului, France 3 a difuzat luni, 18 mai, pe parcursul intregii zile, un clip special de multumire adresat celei care i-a reprezentat cu succes la Moscova si de asemenea tuturor celor care au urmarit concursul in seara de sambata.

Ambasadoarea Frantei s-a prezentat excelent pe scena Eurovisionului, motiv pentru care presa internationala i-a acordat premiul pentru Cea mai buna prestatie din concurs. “Imi voi aminti cu drag primirea calduroasa care mi s-a facut in momentul cand am urcat pe scena si de asemenea sunt incantata ca am putut sa ma prezint in fata unor tari care nu au mai auzit pana atunci de mine.” a declarat artista pentru organizatorii concursului.

Franta nu s-a mai plasat de mult atat de sus in clasamentul Eurovisionului si nu am mai castigat atatea puncte de foarte multa vreme.

Seria succeselor ce poarta semnatura Patriciei Kaas nu se va opri aici. Artista isi va relua turneul international intitulat “Kabaret” si se va opri si in Bucuresti in data de 14 iunie, ora 20.00 la Sala Palatului.

Biletele pentru acest spectacol pot fi procurate de la casa de bilete a Salii Palatului, in magazinele Diverta si Germanos, dar si pe Eventim.ro, Ticketpoint.ro, Blt.ro si Bilete.ro. Exista 5 categorii de preturi:
Cat. I – 435 RON
Cat. II – 325 RON
Cat. III – 215 RON
Cat. IV -150 RON
Cat. V -110 RON
Sursa: Star Management

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *