Concerte

Pasion de Buena Vista revine in Romania pe 17 decembrie

Dupa un prim concert senzational sustinut primavara aceasta la Bucuresti cu casa inchisa, Pasion de Buena Vista revine in Romania pe 17 decembrie, pentru un nou spectacol stralucitor si plin de energie pe ritmuri fierbinti de son, salsa, rumba, mambo si cha cha cha. Evenimentul se inscrie in seria World Music Masters si va avea loc la Sala Palatului din capitala.

Proiect inedit ce reuneste nume de top ale muzicii cubaneze, Pasion de Buena Vista se afla in prezent in plin turneu european, oferind publicului de pe “batranul continent” sansa unei calatorii fascinante in cultura si istoria exotica a Cubei, pe ritmurile unor piese celebre precum “A Buena Vista voy yo”, “Besame Mucho”, “Santa Isabel de Las Laja”, “Mi Tierra”, “Chan-Chan”, “Catellano Que Bueno Baila Usted” sau “La Vida Es Un Carnaval”. Artistii Pasion de Buena Vista vor concerta in 2009 in fata a peste 100.000 de oameni, pe scene din Germania, Elvetia, Danemarca, Norvegia, Olanda, Austria, Portugalia si Spania, urmand ca iarna aceasta sa urce pentru a doua oara pe scena Salii Palatului din Bucuresti.

Pasion de Buena Vista reprezinta reteta unui spectacol perfect, garantat de trei dintre cele mai bune voci ale Cubei – “los companeros de Buena Vista” Tomas Sanchez, Pachin Inocencio si  Maida Castaneda, fosti colaboratori ai legendarilor Ibrahim Ferrer, Compay Segundo si Omara Portuondo. Cei trei au fost de fapt si primii artisti cooptati in acest proiect, nascut la initiativa lui Uwe Dannbacher, in perioada in care filma pentru pelicula lui Wim Wenders, “Sons of Buena Vista”, ulterior acestora alaturandu-se si talentatul coregraf Francisco Blanco „Villa” Prada, opt dansatori din Tropicana si trupa de instrumentisti „La Idea”, adevarati maestri ai son-ului cubanez.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *