LifeStyle

Party J&B cu muzica electro

Electro urban, asalt sonic, o discoteca mobila de senzatie, lumini in miez de noapte si 5000 de oameni care au dansat pana dimineata. Acesta a fost J&B Party pe 30 iunie, la hotel Caro din Bucuresti. Al doilea party J&B a adus pe scena cele mai propaspete sunete electronice si trupe ca Rodion, Miss Le Bomb, Electronicat sau Pink is Punk. Campania J&B START A PARTY aunta ca petrecerea poate incepe oriunde, oricand si cu oricine. START A PARTY este o filozofie, o atitudine cool, lifestyle contemporan si petreceri incandescente.

“J&B Start a Party este in avangarda evenimentelor din Romania. Am organizat un eveniment altfel din toate punctele de vedere pentru un brand special. Nu am comunicat inainte nimic din ce urma sa se intample la petrecere, si asta pentru ca ne-am dorit sa adunam lumea care doreste sa petreaca in spiritul J&B, adica cei care isi doreau o noapte in care orice este posibil!
Desi a fost un succes care trebuia savurat indelung am inceput deja sa lucram la urmatorul eveniment, care, evident, va fi mult mai interesant si mai surprinzator decat acesta!” declara Mircea Sebe, Business Unit Director Ogilvy Action.

Inca de la aparitie, J&B a fost Scotch-ul “neconventional”, fiind asociat cu petrecerile, cu inovatia si cu o atitudine sociabila. Incepand cu Dean Martin si Rat Pack, cei mai cunoscuti consumatori de J&B in Vegas, pana la vedetele moderne care danseaza la evenimentele J&B de pe coastele Ibizei, J&B se afla in centrul fiecarei petreceri reusite.
J&B Rare este whisky-ul Scotch numarul 1 in Europa si al doilea la nivel mondial, avand vanzari de peste 6 milioane de baxuri pe an. Compania Justerini & Brooks dateaza din 1749, cand a fost atestata ca distribuitoare de vinuri rafinate si de bauturi spirtoase. Whisky-ul J&B Rare Scotch, asa cum il consumam astazi, a fost realizat in ultimul secol, pentru piata americana de dupa prohibitie. Gustul sau echilibrat si placut vine din imbinarea perfecta a 42 de tipuri de cereale si malt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *