LifeStyle

Paris Hilton la un pas de inchisoare

Paris Hilton (c) AP Aflata in perioada de eliberare “de proba” (on probation), vedeta prono-muzicala Paris Hilton ar putea ajunge la inchisoare pentru ca a condus fara permis auto, lucru care contravine regulilor de “buna purtare” care trebuiau respectate in aceasta perioada. De fapt ea are permis auto, doar ca este suspendat pentru ca a condus beata. In varsta de 26 de ani, Paris Hilton a mostenit o avere dupa ce s-a casatorit cu un mos de 90 de ani care a murit dupa un an de casnicie.

Paris Hilton conduce un Bentley Continental GTC si a fost oprita de politie pe celebrul Sunset Boulevard din Los Angeles. Politia a oprit-o, evident, pentru depasirea vitezei legale. Vedeta din “The Simple Life” este la a nustiucata abatere, iar autoritatile sunt gata sa o pedepseasca exemplar mai ales ca este vazuta ca un model de multi tineri americani. Paris Hilton ar putea sta 90 de zile in inchisoaer, daca judecatorul stabileste ca ea a incalcat regulile perioadei de eliberare de proba.

Vedeta, celebra pentru ca a jucat in multe filme pentru adulti, nu a cotestat acuzatia ca a condus sub influenta alcoolului. A platit 1500 de dolari amenda si este 36 de luni in perioada de proba. Normal, din cauza ca a facut-o iar lata, ar trebui sa ajunga dupa gratii. Insa are avocati foarte foarte buni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *