Evenimente

Papusile Muppets nu vin in Romania: spectacol ANULAT

Papusile Muppets, celebrele personaje care isi mentin popularitatea dupa mai bine de trei decenii, NU MAI ajung la Bucuresti, cu cea mai titrata productie artistica pentru copii, parinti si bunici. Spectacolul muzical, „Sesame Street Live – Elmo makes music” va avea loc in data de 17 noiembrie la Sala Palatului din capitala, incepand cu ora 19.00.

Spectatorii se vor putea bucura live de o poveste exceptionala, din care nu vor lipsi jocurile interactive si cele mai cunoscute cantece pentru copii, reorchestrate pe ritmuri de rock, pop, reggae, hip-hop, jazz sau country, interpretate intr-o maniera plina de originalitate. Copiii si adultii, care au crescut alaturi de faimosul serial de televiziune „Sesame Street”, sunt invitati sa se alature distractiei alaturi de faimoasele papusi Muppets. Abby Cadabby, Elmo, Big Bird, Cookie Monster, Oscar, Bert, Ernie sau Telly sunt doar cateva dintre cele 17 personaje ce vor evolua, sub lumina reflectoarelor pe scena Salii Palatului, intr-un decor fascinant plin de culoare.

Produs de VEE Corporation Production, spectacolul muzical „Sesame Street – Elmo makes music” prezentat de Papusile Muppets se adreseaza intregii familii, dar prin continutul educational ce contribuie la dezvoltarea cognitiva si emotionala, show-ul poate fi perceput ca un instrument deosebit de util copiilor prescolari si elevilor .

Abby Cadabby, „zana in formare”, pasionata de muzica si de cantat, decide sa isi intemeieze o trupa pe Sesame Street. Dar exista o problema – aceasta descopera ca ii lipsesc toate instrumentele. Ce va face Abby pentru a rezolva aceasta problema? Noii sai prieteni de pe Sesame Street i se alatura si o vor ajuta sa descopere „instrumente„ despre care nu nici stia ca exista, precum: vase, linguri, capace ale cosului de gunoi sau chiar borcanele pentru dulciuri. Intr-o poveste muzicala plina de culoare si veselie, Elmo si prietenii sai ii vor invata pe spectatori, ca oricine poate sa cante si sa compuna muzica deosebit de frumoasa.

„Sesame Street –Elmo Makes Music”, un eveniment de la care toti spectatorii vor ramane cu amintiri de neuitat si vor fredona toate melodiile mult timp, dupa incheierea spectacolului.

Papusile Muppets

Preturile biletelor variaza in functie de categoria de loc, astfel: Golden VIP – 185 lei, VIP – 165 lei, cat.I – 145 lei, cat.II – 99 lei, cat.III – 85 lei si cat.IV – 67 lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *