LifeStyle

Paltoane 2010

Atunci cand vremea isi arata privirile friguroase si zambetele de ger, marii designeri ne intampina cu felurite propuneri de paltoane – calduroase si fermecatoare – pentru 2010.

Inceputului de toamna ii putem surade stilat in pardesiuri clasice, cu tenta masculina sau feminina. Cele din prima categorie se remarca prin taieturile liniare si volumele  riguroase, uneori supradimensionate. Realizate din materiale fine, acestea pot fi indulcite de o cromatica proaspata (rosu-carmin, camel, ciocolatiu), sau pot ramane in registrul cromatic minimalist (gri antracit sau deschis, bleumarin).

Pardesiurile feminine sunt abordate sub diverse stiluri in acest sezon. Usoare si impermeabile, petrecute si stranse in talie sau cu imprimeuri indraznete, ele ne asigura o aparitie de succes in oricare moment al zilei.
O categorie aparte o constituie pardesiurile in nuante de bej/ocru/crem, care in acest sezon reprezinta un trend in sine. Fie ca preferam modelele masculine sau cele feminine, pe cele lungi sau cele scurte, toamna aceasta merita sa investim intr-un pardesiu deschis la culoare.
Tot pentru temperaturile inca permisive, marii designeri ne propun modele seducatoare de cape (pelerine scurte, cu maneci lejere/fara maneci). Din stofa uni sau din tweed, cu forma de trapez sau de ou, acestea adauga un plus de distinctie garderobei de toamna.

Iar daca lungimea pana in talie este pe gustul nostru, jachetele tip aviator cu siguranta ne vor cuceri. Suple, cu guler generos, din piele si din blana (mai ales de oaie), acestea pot completa cu succes atat tinutele casual, cat si pe cele elegante.

Un alt tip de paltoane/jachete in trend sunt cele realizate din piele, care in acest sezon ne intampina in cele mai felurite variante stilistice si cromatice. Clasicele jachete negre raman in trend, putand avea lungimi scurte sau pana in pamant. Ele sunt insotite de paltoane feminine din piele, cu detalii din blana, sau de jachete minimalist – androgine, in nuante calde de maroniu si bej.

Citeste mai mult!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *